Avto
15 ogledov

Limuzinski civic od 18.490 evrov

Honda civic
1/24
Honda
Honda je po kombilimuzini ponudila še limuzinsko različico novega civica s štirimi vrati. Na voljo je z 1,8-litrskim motor i-VTEC z največjo močjo 142 KM, kupci pa lahko izbirajo med 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in 5-stopenjsko avtomatiko. Cene se začnejo pri 18.490 evrih.

Tudi limuzinski civic, ki v dolžino meri 4545 milimetrov, je bil oblikovan s ciljem čim boljše aerodinamične zasnove, znotraj pa so bile v ospredju ergonomija, prostornost in uporabnost. Prostornina prtljažnika je 440 litrov.

Limuzina ima serijsko vgrajen večnamenski informacijski prikazovalnik (i-MID), Ekopomočnik deluje kot sistem vodenega učenja, ki spreminja barvo ozadja merilnika hitrosti in s tem kaže, kako ekonomično porabljate gorivo.

Učitelj varčne vožnje

Honda civic | Avtor: Honda Honda
Kadar močno zavrete ali pospešite, bo zaslon merilnika hitrosti pomodrel. Vozite umirjeno, ekonomično, pa bo zaslon sijal zeleno. Ko pritisnete gumb ECON, se na instrumentni plošči pojavi zelen cvetlični simbol in kaže, da Civicov sistem pametnega ključa zaklepa in odklepa vrata ter tudi zažene motor, ne da bi morali seči v žep ali torbico po kontaktni ključ.

En motor, dva menjalnika, dva paketa opreme

Limuzina je na voljo z 1,8-litrskim motorjem i-VTEC, ki se ga kombinira s petstopenjskim samodejnim ali šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Na voljo sta dve stopnji opreme. Osnovna ES vključuje 16-palčna platišča, halogenske žaromete, i-MID, samodejni vklop brisalcev s senzorjem padavin, samodejno klimatsko napravo, ogrevana sprednja sedeža ...

Honda civic | Avtor: Honda Honda
Bogatejša ES med drugim dodaja žaromete HID s samodejno nivojsko nastavitvijo, zadnje parkirne senzorje, vzvratno parkirno kamero, tempomat z nastavljivo hitrostno omejitvijo ...

Limuzina z opremo LS in ročnim menjalnikom stane najmanj 18.490 evrov, višja oprema ga podraži za 1.000 evrov, samodejni menjalnik pa za 1.490 evrov. Uvoznik načtruje, da bo do konca leta 2012 prodal 25 limuzinskih civicov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.