Avto
15 ogledov

Mala Sophie prevrnila 18-tonski tovornjak

Volvo tovornjak Volvo
Kaj se zgodi, ko štiriletnica upravlja štiriosni tovornjak? Nič dobrega.

Pri Volvu so razveselili s še enim videom na malce drugačen način. Kako trdno je zgrajen njihov gradbeni tovornjak FMX, so dokazali tako, da so daljinski upravljalec dali v roke štiriletni punčki. 

Sophie je čisto običajna punčka. Niti ne deluje kot kakšna mala bencinska buča. Zna pa potiskati vzvode naprej in nazaj ter levo in desno, kar je bilo za predstavnike Volva čisto dovolj, da so jo izbrali kot testno voznico za svoj izboljšani model težkega gradbenega tovornjaka FMX. Kako bi lažje dokazali njegovo robustnost, kot da se ga prepusti rokam otroka?

Spot so posneli na posebnem poligonu v Srbiji, pri znamki trdijo, da niso niti v enem trenutku posegli v dogajanje. Sophie je s posebne ploščadi suvereno vodila tovornjak po predvidenem poligonu. No, do neke mere. Treskal je v ovire, po poti vozil le s polovico pnevmatik, bredel po globokem jezeru in ... se prevrnil za 360 stopinj. Ter speljal dalje ... V tovornjaku ni bilo nikogar, vse je bilo v rokah Sophie in njenega daljinskega upravljavca.

Volvo je skušal s spotom dokazati, da je njihov FMX pripravljen na najtežje pogoje dela, saj je tako zaščiten in robustno sestavljen, da mu zlepa ne pride kaj do živega. Tista praskica ali dve na laku ne sodita v kategorijo poškodb.

Volvo zna z reklamami za tovornjake. Njegova je tudi ena najbolj epskih kadarkoli posnetih reklam, v kateri so glavno vlogo zaupali Jean-Claudu van Dammu. Števec ogledov pove vse.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.