Avto
14 ogledov

Malibu prihaja tudi v Evropo

Chevrolet malibu
1/18
Žurnal24 main
Chevrolet je novi malibu hkrati razkril javnosti na avtosalu v Šanghaju in v New Yorku. Novinec prihaja tudi v Evropo, prodajali pa ga bodo v več kot 100 državah.

Chevrolet bo novo limuzino malibu prodajal v več kot 100 državah sveta. Poleg novega videza zunanjosti in notranjosti novi model prinaša tudi večje dimenzije in s tem več prostora za potnike v notranjosti. V dolžino meri 4859 milimetrov, širok je 1854 milimetrov, visok pa 1462 milimetrov, medtem, ko je medosna razdalja 2738 milimetrov, prostornina prtljažnika pa 462 litrov.

Druge zunanje značilnosti vključujejo chevroletovo dvodelno masko hladilnika, projektorske žaromete z visoko intenzivnostjo (HID), večji Chevroletov logotip in nove dvodelne zadnje luči s svetlečimi diodami, ki navdih črpajo iz modela camaro. Na voljo bo s kolesi v velikostih od 16 do 19 palcev.

V primerjavi s prejšnjim modelom je prostornina notranjosti novega za skoraj 113 litrov večja, to pa pomeni tudi, da ima vrsto novih prostorov za shranjevanje predmetov, vključno s pomičnim pokrovom radia s 7-palčnim zaslonom na dotik, pod katerim je 20-centimetrski predal, kar je novost v avtomobilih srednje velikosti. Malibu je opremljen tudi z najsodobnejšo informacijsko-razvedrilno tehnologijo, ki vključuje nov sistem radia z barvnim zaslonom in možnost vgradnje dodatnega navigacijskega sistema.

Skupno bo Malibu na voljo z desetimi različnimi močnimi in varčnimi 4- in 6-valjnimi motorji. Bencinski, dizelski in plinski motorji bodo na številnih trgih na voljo z ročnimi in s samodejnim menjalnikom. Na nekaterih trgih bodo na voljo tudi turbodizelski motorji. Med drugim bo opremljen tudi s sistemom varovanja peščev, ki je skladen z zahtevami vseh trgov, kjer bo naprodaj.

Malibu bo na voljo z različnimi paketi opreme, ki bodo odvisni od trga, vključno z desetimi različnimi barvami karoserije in štirimi barvnimi kombinacijami notranjosti, ki bodo odvisne od izbranega modela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.