Avto > Mehanik leta
369 ogledov

Ni težav, so samo rešitve

Kandidat za Mehanika leta 2019 Robert Žnider
1/5
Osebni arhiv
Predstavljamo kandidata za Mehanika leta 2019: Robert Žnider iz podjetja Avto center Ravne na Ravnah na Koroškem, ki je pooblaščen prodajalec in serviser znamk Citroën ter Peugeot.

V predstavitvi servisa so povedali, da so letos odprli največji prodajno-servisni center na Koroškem. Robert Žnider sicer prihaja iz Slovenj Gradca, kjer je bil tudi rojen. Že od malih nog so ga zanimali stroji, motorji in avtomobili, skratka vse, kar je imelo motor z notranjim zgorevanjem.

Kandidat za Mehanika leta 2019 Robert Žnider | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Mehanik leta 2018 Avto V čem so slovenski mehaniki boljši od nemških?

Končal je Srednjo strojno šolo v Velenju, smer avtomehanik. Prva zaposlitev je bila v Slovenj Gradcu, kjer je opravljal delo avtomehanika pri znamki Seat, nadaljeval zgodbo pri znamki Fiat, kjer se je prvič soočil z vlogo avtodiagnostike in kjer je izkušnje nabiral nadaljnjih šest let. Ker si je želel novih izzivov, se je odločil za znamko Toyota, kjer je svojo pot nadaljeval kot mehanik ter diagnostik. Srce ga je vodilo naprej do znamke Citroën, ki ji je zvest že osem let.

Kandidat za Mehanika leta 2019 Robert Žnider | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

13. Tehnološka konferenca Avto Mehaniku boste morali zaupati bolj kot kadarkoli do zdaj

Pri podjetju Avto center Ravne je zaposlen kot servisno-tehnični svetovalec znamke Citroën. Redno se udeležuje strokovnih šolanj pri nas in v tujini, kjer pridobiva vsa potrebna znanja, da lahko uspešno in strokovno opravlja svoje delo. "Sem zelo ponosen. Vse svoje znanje delim s sodelavci. Moj moto je ni težav, so samo rešitve. Delo me navdušuje predvsem zato, ker se rad spopadam z novimi izzivi, ki jih v mojem poklicu ni malo: bodisi servisiranje bodisi popravila ali pa diagnostika vozil, sploh v današnji dobi hitrega razvoja avtomobilov.« Zakaj se je prijavil? "Ker se želim pomeriti z ostalimi strokovnjaki in preizkusiti svoj znanje tudi pod dodatnim drobnogledom javnosti."

Kandidat za Mehanika leta 2019 Robert Žnider | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.