Avto
4398 ogledov

Avto slavnega imena v Sloveniji

Mitsubishi Eclipse Cross
1/12
Saša Despot
K nam prihaja 19. januarja prihodnje leto.

Mitsubishijeva družina kompaktnih križancev oziroma športnih terencev, s katerimi pri nas opravijo glavnino prodaje, se veča. Po modelih ASX in Outlander bo v slovenske prodajne salone kmalu zavil tudi kompakti križanec eclipse cross. Mi smo ga že imeli priložnost videti in se vanj usesti.

Mitsubishi Eclipse Cross | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Mitsubishi je ohranil slavno ime eclipse in mu dodal cross, za križance. Eclipse je bil trivratni kupe, ki je bolj kot pri nas znan v ZDA. No, tudi 4,4 metra dolgi eclipse cross je neke vrste kupe, predvsem zaradi samosvojega zadka s padajočo streho spominja na kupeja. Kljub temu so prvi vtisi, da gre za prostoren avto, kako se znajde na cesti in celo ledu, pa bomo lahko preizkusili konec januarja, ko se z njim podajamo na zaledenele ceste na skrajni sever Evrope.

AC-Mobile | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Pri družbi AC-Mobil d.o.o., uvozniku za znamki Honda in Mitsubishi, pa so predstavili še eno veliko novost. Dosedanjega direktorja Dušana Mikuža je pri vodenju družbe zamenjal Aleš Zafošnik, ki je v preteklosti več let opravljal nalogo predsednika nadzornega sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.