Avto
33 ogledov

Mors uspešno prodal odslužene avte

Slovenska vojska Slovenska vojska
Na Morsu na javni dražbi prodali 101 odsluženo vozilo. Dražba je bila uspešna, dosegli skoraj trikratnih izklicne cene.

V torek in v sredo je Ministrstvo za obrambo izvedlo javno dražbo za prodajo motornih vozil; prodajali so 51 osebnih vozil, 25 terenskih in 22 tovornih vozil ter tri minibuse. Za vsa vozila so iztržili dobrih 76 tisočakov, s čimer so na ministrstvu zadovoljni, saj gre za trikratnik izklicnih cen.

"Odziv sodelujočih dražiteljev na javni dražbi je bil velik in pozitiven, prav taka je bila tudi ocena vodstva ministrstva. Uspešni dražitelji bodo motorna vozila uporabljali za različne namene: kot rezervne dele, zbirateljsko ali pa za uporabo," so pri tem zapisali na Morsu, ki je dražbi izpeljal v Vojašnici Franca Uršiča v Novem mestu in v prostorih ministrstva v Ljubljani.

PREBERITE TUDI:

 Več vsebin s področja avtomobilizma tudi na forumih med.over.net.

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 13:41 04.junij 2015.

    Lahko, da je res. Res je pa tudi, da se krasno služi z deli, četudi so rabljeni. Stranka ne ve, glavno je da dela, dokler dela in drago plača servis. Nekdo, ki ma mrežo poznanih švercerjev in raznih "domačih" mehankarjev, ...prikaži več bo že to spravu v promet, da ne govorimo o balkanu, tam bo šlo za med. Je pa res, da je velik šravbanja, ampak se pa najde marsikaj ...

  • dragec 13:22 04.junij 2015.

    No, to je čista laž