Avto > Na Štrom
27210 ogledov

Renault razkril slovenske cene za električnega megana!

renault megane E-tech electric
1/26
MatijaJanežič
Renault razkriva slovenske cene za novi megane E-tech 100% electric.

Megane E-tech je 100-odstotno električno baterijsko vozilo, s katerim Renault odpira novo poglavje na področju električne mobilosti. Renault je že veteran na tem področju, saj so pred več kot desetimi leti orali ledino, zdaj pa je megane kot novinec v svetu električnih vozil del ekosistema, v katerem vozilo predstavlja strojno platformo, ki ima vgrajeno napredno programsko opremo in optimizirano povezljivost. Zato je po mnenju Renaulta izkušnja povsem drugačna kot vseh dosedanjih električnih vozilih znamke Renault.

renault megane E-tech electric | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Renault megane Mégane eVision prototip Razkritje Avto Prihaja električni megane

Kot so zapisali pri Renaultu novi megane E-tech electric kupcem ponuja uravnotežene in optimizirane zmogljivosti za razumljivo ceno. Pri Renaultu bodo sicer ponuja različne verzije, s katerimi nameravajo pokriti večino potreb kupcev tako za dnevne vožnje kot tudi za daljša enkratna potovanja (konec tedna in počitnice).

renault megane E-tech electric | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Izobraževalni center Renault Mirna Peč Strokovnjak pojasnjuje Avto Kaj bi se zgodilo, če bi avtomobil zapustili s prazno baterijo?

Na zurnal24.si smo električnega megana spoznali od blizu. To so naši prvi vtisi.

V vrsto 1. februarja prihodnje leto

Cene v Sloveniji se bodo začele od 299 evrov na mesec za vozilo z opremskim paketom equilibre z manjšo baterijo kapacitete 40 kWh in električnim motorjem z močjo 96 kW (130 KM). Redna maloprodajna ceno je sicer od 33.990 evrov dalje.
Za najem od 339 evrov na mesec naprej bo v ponudbi vozilo z opremskim paketom techno, s 60 kWh akumulatorskim sklopom in 160 kW (220 KM) e-motorjem, z redno maloprodajno ceno od 41.990 evrov.

renault megane E-tech electric | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

renault megane E-tech electric Ena na ena Avto Prvi vtisi o meganu prihodnosti

Renault je v ceno vključil 5-letni prenos podatkov za OpenR Link sistem. To med drugim omogoča tudi brezžične programske nadgradnje na daljavo. Megane E-tech electric bo imel dve leti garancije (s 24-urno asistenco, 7 dni na teden), in 8 let garancije (ali 160.000 km) na akumulatorski sklop.

renault megane E-tech electric | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Renault Megane E-TECH Megane Avto Vozili smo najbolj električni renault megane ta hip

Naročila se bodo odprla 1. februarja 2022.


 

Komentarjev 2
  • Avatar karjola
    karjola 18:09 16.december 2021.

    Pionir električnih avtov je Tojota in ne reno.