Avto > Na Štrom
204 ogledov

V Sloveniji zaživela nova mobilna platforma eFrend

eFrend
Ponudba električnih avtomobilov in tudi električne oskrbe zanje je pri nas vse bolj pestra in bogata, a številni vozniki se ob razmišljanju o prehodu na električno mobilnost srečujejo z dilemo, ali je ta zanje sploh mogoča in ustrezna, katero rešitev izbrati in kaj od tega, kar ponuja trg, je kakovostno ter cenovno upravičeno. Odgovore na ta in podobna vprašanja uporabnikov ponuja nova poslovna platforma za e-mobilnost eFrend.

AMZS in podjetje Avant car sta poglobila sodelovanje na področju električne mobilnosti in ustanovila podjetje eFrend, s katerim bosta okrepila trajnostno delovanje ter v Sloveniji podpirala hitrejšo transformacijo v okolju bolj prijazne oblike mobilnosti. eFrend je poslovna platforma, ki združuje partnerje in ponudnike, širši družbi pa v okviru svojega poslanstva omogoča tudi ozaveščanje in izobraževanje o trajnostni mobilnosti. Obenem naročnikom prek različnih paketov omogoča najoptimalnejši prehod na električno mobilnost.

Pranje avtomobila Avto Odnos do avtomobilov se spreminja

Kot obljubljata ustanovitelja bodo vozniki, podjetja in drugi uporabniki, ki se bodo zanjo odločili, deležni kakovostnih izdelkov, strokovnih storitev in bogatih izkušenj izbranih partnerjev. To velja tako za čas spoznavanja e-mobilnosti, odločanja o nakupu ali najemu električnega vozila ali polnilnice kot tudi med njihovo uporabo,« pravi Maja Benko, direktorica podjetja eFrend.

 | Avtor: eFrend eFrend

Električni avto polnilnica polnilni kabel Avto Lahko se bomo odločali za pakete

Na portalu www.efrend.si je mogoče najti obilo nasvetov, informacij in ponudbo izdelkov in storitev s področja e-mobilnosti. Omogočena je celovita storitev pri nakupu ali najemu polnilne infrastrukture. Uporabniki lahko s pomočjo eFrendovih spletnih nasvetov in z njegovimi strokovnjaki na terenu s primerno infrastrukturo optimalno opremijo svoje lokacije doma in v podjetju ter si priskrbijo vse, kar za e-mobilnost potrebujejo na poti. 

Pri eFrend kot najoptimalnejši prehod na električno mobilnost za potrošnike vidijo v obliki naročniških paketov. Ti združujejo AMZS članstvo, s čimer imajo vozniki zagotovljeno pomoč na cesti ter servisno službo, souporabo 100-odstotno električnih vozil sistema Avant2Go, ki so na voljo že na več kot 130 lokacijah po Sloveniji, ter še vsebine in druge storitve s področja e-mobilnosti.

Primerjava porabe: nova opel astra proti stari opel astri ŽGOČA RAZPRAVA Avto Razprava o življenju in smrti motorja na notranje zgorevanje
 
Lucija Sajevec, direktorica družbe AMZS, ocenjuje, da lahko AMZS s storitvami in rešitvami za voznike električnih vozil, ki jih že uspešno vključuje v svoje poslovanje, v sodelovanju s podjetjem Avant car in drugimi partnerji podjetja eFrend, tudi v prihodnje ostane ena prvih izbir svojih članov in strank.  Prima električni avti Avto Deutsche Bank: električne avte za bogataše financirajo revni

»Izjemno sem vesela, da smo se v AMZS in podjetju Avant car odločili za sodelovanje na tako ključnem področju, kot je električna mobilnost, saj lahko na ta način ter s skupnim znanjem in izkušnjami slovenskim voznikom ponudimo kar največ. Prepričana sem, da je lahko naše dosedanje vključujoče delovanje, s čimer nadgrajujemo in dopolnjujemo tudi svoje osnovne dejavnosti, dobra popotnica podjetju eFrend, ki bo svojo ponudbo z različnimi partnerji še bogatil in tako slovenskim voznikom pomagal pri izzivih in dilemah, ki jih prinaša mobilnost.«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.