Avto
21 ogledov

Najbolj varčna odpeljala astro ecoflex

Predaja zmagovalnega atomobila Luki Grateju. Benjamin Kovač
Zmagovalca tekmovanja za Najbolj varčnega voznika, ki ga skupaj organizirata Žurnal24 in Opel Slovenija, Luka Gratej in Polona Kern, sta za nagrado prejela ključe povsem nove opel astre ecoflex.

Luka Gratej in Polona Kern, ki sta v napetem finalu tekmovanja za Najbolj varčnega voznika zmagala s povprečno porabo 3,7 litra, sta iz rok direktorja prodaje pri Žurnal24 Uroša Cudra prejela ključe povsem novega avtomobila opel astra ecoflex.

"Po zmagi sva potrebovala še dan ali dva, da sva dojela, da sva zmagala in da sva za nagrado prejela povsem novi avtomobil. To je odlična akcija, ob tej priložnosti bi se rada še enkrat zahvalila Žurnal24 in Oplu, saj človek nima vsak dan možnosti, da si lahko z varčno vožnjo pribori avtomobil in hkrati preizkusi tako lepo stvar, kot je bilo tekmovanje za najbolj varčnega vozila. Podpirava takšne akcije," je po prejetju ključev dejal Gratej in dodal, da bo prvi izlet z avtomobilom nekam v hribe, jeseni pa bosta morda z njim zavila še na morje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.