Avto
57 ogledov

Največja avto-moto prireditev v Sloveniji

1/71
Žurnal24 main
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 3. do 5. septembra poteka že 5. Auto Motor Show Ljubljana, največjo avto-moto prireditev v Sloveniji.

Auto Motor Show sestavljajo sejemska razstava, spremljevalni program in tekmovalni del. Na sejemski razstavi, ki obsega vse notranje površine Gospodarskega razstavišča, se predstavlja več kot 130 razstavljavcev s področja avtomobilizma, motociklizma, avtoakustike, tuninga ter drugih podpornih področij.

Na zunanjih površinah poteka atraktiven program s številnimi znanimi gosti. Enaidvajsetletni stuntryder Rok Bagoroš predstavlja povsem nove trike z motorjem, freestyler Aleš Rozman uprizarja spektakularne skoke s snežnimi sanmi, obiskovalci pa si lahko oči odpočijejo na dekletih v bikini kopalkah (bikini car wash), drift showu. Na prireditvi uprizarjajo tudi simulacijo prometne nesreče ter reševanja ponesrečenca.

V ponedeljek si lahko pogledate lepši del salona − hostese.

Obiskovalci se lahko pomerijo v spretnosti menjave pnevmatik v boksu F1, brezplačno lahko preizkusijo svoje dirkaške sposobnosti na karting stezi, na razstavišču je postavljen simulator adrenalinske vožnje v formuli 1, obiskovalcem je na voljo tudi preizkus spretnosti na poligonu varne vožnje, ki deluje pod okriljem nekdanjega dirkača in inštruktorja varne vožnje Braneta Küzmiča. Ena največjih atrakcij je avtomobil smart roadster, prekrit s 300.000 kristali Swarovski.

Organizatorji upajo, da si bo prireditev, ki bo odprta do nedelje, ogledalo okoli 20.000 obiskovalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.