Avto
514 ogledov

Nesreča hrvaškega superstroja rimac one

Rimac concept one
1/3
Uživo sa hrvatskih prometnica/24sata
Med testiranjem so razbili unikatnega hrvaškega električnega superšportnika concept one.

Na testni progi centra varne vožnje v bližini Zagreba je pred dnevi v nekaj sekundah izpuhtelo v zrak na desettisoče, morda celo stotisoče evrov. 

Na progi so Mate Rimac in njegovi prijatelji opravljali testiranje svojega električnega atleta, poleg njega pa so postavili belega hibridnega ferrarija laferrarija, ki je že pred tem na socialnih omrežjih povzročil precej vznemirjenja, saj so ga videvali po zagrebških ulicah.

Med drugim so oba superšportnika preizkusili v "drag" dirki na kratki razdalji. Kot dokazuje video, je bil modri hrvat za odtenek boljši. 

Potem pa se je zgodil neželen dogodek, ko je voznik concepta one v enem od ovinkov zletel s proge, treščil v betonski robnik in končal za mrežo poligona. Fotografije, ki jih je posnel član Facebookove skupine Uživo s hrvatskih prometnica, dokazuje, da jo je naelektreni lepotec pošteno skupil, med drugim mu je odtrgalo zadnje levo kolo. Da bo šla škoda mogoče zaradi tega v višave, je krivo dejstvo, ker ima concept one v vsakem kolesu lasten elektromotor, ki ga žene proti visokim hitrostim.

Kdo je vozil avto, ni znano, pri Rimcu pa so se zavili v molk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.