Avto
7753 ogledov

Nori motorist ustavil motor in se pokesal

Motorist in avto Emre 600rr/Youtube
Motorist je po tem neverjetno srečnem dogodku zanj takoj ustavil motor in se pokesal.

Uporabnik Emre 600rr (izvira iz Turčije) je na Youtubu objavil srhljiv posnetek bližnjega srečanja z nasproti vozečim avtomobilom. S svojim motorjem in kolegom v lamborghiniju huracanu sta uprizorila pravo dirko po zavitih cestah, pri čemer se nista kaj dosti ozirala na ostale udeležence v prometu. Vse skupaj sta snemala kar s petimi kamerami.

V enem od ovinkov pa je Emre 600rr, najsi je bil še tako samozavesten zaradi preteklih izkušenj, storil napako, ki bi ga skorajda stala glave. V zavoj je pripeljal pri okoli 180 km/h, a ga je presenetila krivulja in je zapeljal globoko na levi pas ravno v trenutku, ko je nasproti pripeljal clio. 

Na kakšen način se mu je uspelo izogniti trčenju in pod kontrolo celo obdržati plesajoči motor, s katerega so že padali kosi, si oglejte na posnetku. 

Emre 600rr je takoj nato ustavil motor, saj se je zavedal, da je šlo tokrat preblizu. To je priznal tudi v videu na Youtubu z naslovom "Bližnje izkustvo smrti" in pozval vse gledalce, naj ne ponovijo njegove napake. 

Nekateri komentatorji so bili manj prizanesljivi in ga opozarjali, da se ni čisto nič oziral na nedolžne ljudi na njegovi poti. Ter naj takšno vožnjo uprizarja na zaprtem dirkališču, ne na javni cesti.

Emre je sicer v preteklosti objavil že več posnetkov divje vožnje motorja in lamborghinija po turških (avto)cestah.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.