Avto
34 ogledov

Novi duster pred vrati

Dacia duster delsey Andrej Leban
Dacia bo na avtomobilski razstavi v Frankfurta septembra razkrila novega dusterja.

Duster, ki je na trg prispel leta 2010, ima spremenjen prednji odbijač, drugačno zračno režo spredaj, dobil je tudi nova svetila. Manj sprememb je bila deležna notranjost in pogonska paleta. Več o novem dusterju bo znano pred in po salonu v Frankfurtu.

Med novinarskima dnevoma 65. mednarodne avtomobilske razstave v Frankfurtu, ki bosta 10. in 11. septembra, bodo svoje ključne novosti odkrili tudi pri Renaultu. Razkrita bo najnovejša oblikovalska študija, ki predstavlja Renaultov pogled na avtomobil prestižnega razreda. Obiskovalci razstave bodo imeli tudi prvič priložnost na enem mestu videti vseh šest oblikovalskih študij nove oblikovne strategije, ki temelji na življenjskem ciklu. Razstavljena bo ponudba električnih modelov vključno z ZOE, ki je bil nedavno uveden tudi na nemški trg. Velik poudarek bo namenjen inovacijam in avtomobilskemu športu. Ob novem rodu motorjev bo predstavljen tudi nedavno razkriti pogonski sklop Energy F1 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.