Avto
24 ogledov

Novi master

Novi renault master bo prihajal iz tovarne Batilly v Franciji. (Foto: Renault)
1/26
Žurnal24 main
Po 12 letih in prodanih milijon primerkov na več kot 45 državah, se je Renault odločil kupcem ponuditi novo različico gospodarskega vozila master.

Poleg novega videza, povsem nova je tako zunanjost kot potovalni prostor, bo novi renault master na voljo tako s pogonom na prednji kot zadnji par koles, nov pa je tudi 2,3 dCi dizelski motor. Dizelski agregat bo kupcem na voljo z motorji dCi100, dCi125 i dCi150, po nekaterih tovarniških podatkih pa naj bi bila poraba goriva pri modelu na pogonom na prvi kolesi v povrečju za liter manjša. Kupci lahko izbirajo med štirimi različnimi dolžinami in tremi različnimi medosnimi razmaki, oziroma med različicami panel van, combi, bus, single cab chassis, crew cab chassis in platform cab. Na kratko, na voljo imajo kar 40 kombinacij. Francosko podjetje tudi navaja podatek, da so stroški rednega vzdrževanja v primerjavi z zdajšnjim modelom manjši za 40 odstotkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.