Avto
10 ogledov

Novi multimedijski avensis

Toyota avensis Žurnal24 main
Prenovljena toyota avensis se ponaša z odličnim multimedijskim sistemom z dodatnimi nadgradnjami pa lahko dobite izvrstni multimedijsko navigacijski sistem z glasovnim zaznavanjem.

Prostoročni sistem za telefoniranje...

Zelo pozitivno nas je presenetila izstopajoča jasnost in čistost glasu preko prostoročnega sistema za telefoniranje. Nastavitev prostoročne naprave je enostavna in hitra, prav tako pa je hitra tudi zaznava in povezovanje že povezane naprave, ko se le ta pojavi v bližini.  Sistem tudi  omogoča enostavno uporabo z gumbi za upravljanje na volanskem obroču in funkcijo prepoznavanja glasu, vključno z glasovnim klicanjem.

...in predvajanje glasbe

Toyota avensis | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil
Prek avtomobilskih zvočnikov, pa lahko preko Bluetooth sistema predvajate tudi glasbo, ki je shranjena na vašem mobilnem telefonu. Predvajane skladbe se izpisujejo na velikem zaslonu, prav tako pa je možna popolna kontrola preko gumbov na volanskem obroču.

Izboljšana integracija

Poleg popolne integracije in povezave vašega mobilnika za predvajanje glasbe ter telefoniranja, vse brezročno, pa vam sistem ponuja možnost, preko sredinske konzole, priključitve kabla USB, predvajalnika iPod ali telefona iPhone oz. drugih USB naprav. Preko Toyotinega navigacijskega sistema, se lahko premikate po menijih in upravljate s svojim predvajalnikom iPod ali telefonom iPhone. Glasbo s svojega iPoda pa lahko tudi predvajate prek Avensisovega sistema zvočnikov. Priključek se skriva v sredinskem predalniku, kjer je naslonjalo za roko. Naprave ne bodo nikoli v napoto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.