Avto
16 ogledov

Novi paradni BMW razkrinkan?

BMW
1/3
Facebook/AutoBuzz
Na Facebooku so zaokrožile fotografije, na kateri naj bi bila nova serija 7. BMW avtentičnosti še ni potrdil, čeprav avtomobil izgleda pravi.

Novo generacijo paradnega bavarca naj bi predstavili šele jeseni v Parizu. Da se nekaj kuha okoli modela s kodno oznako G11, sicer ni bila skrivnost, zakamuflirani avto so tudi že fotografirali na avtocesti.

Očitno pa jo je BMW-ju zagodel neznanec, saj so se na spletu pojavile fotografije popolnoma odkrite prihodnje sedmice šeste generacije. Oznaka kaže, da gre za motorno različico 730d.

Tudi laserski žarometi

O novi seriji je 7 je znano, da bo v povprečju lažja za 150 kilogramov, poleg standardne pa bo na voljo tudi v za 13 centimetrov daljši različici. Že takoj na začetku naj bi bil na voljo tudi z dvema plug-in hibridnima pogonoma, eden od njiju naj bi imel prvič v sedmici zgolj štirivaljni motor. Serija 7 bo imela tudi opcijske laserske dolge žaromete, ki jih je kot prvi serijski avto na svetu sploh predstavil model i8.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.