Avto
76 ogledov

Novi peugeot 3008 tudi v popoprani različici GT

Peugeot 3008 GT
1/8
Peugeot
Peugeot bo na jesenskem avtomobilskem salonu v Parizu predstavil novo generacijo kompaktnega športnega terenca 3008, zdaj pa so na spletu predstavili tudi športno različico 3008 GT.

Peugeot 3008 GT je ekskluzivno opremljen z dvolitrskim prisilno polnjenim dizelskim motorjem BlueHDi z 132 kilovatov moči (180 KM), sistemom start&stop ter šeststopenjskim samodejnim menjalnikom.

Tako kot pri modelu 308 GT bo tudi 3008 GT na voljo z dvobarvno karoserijo s poševnim rezom (doplačilo). Ponudbo dopolnjuje stopnja opreme GT Line, ki nudi športne dodatke višjega cenovnega razreda v kombinaciji s cenovno dostopnejšimi motorji.

Več kroma in prešitih delov

Izvedenka GT spada v ponudbo najvišjega cenovnega razreda. Bolj športen videz so zagotovili z oblogami blatnikov in serijskimi 19-palčnimi pnevmatikami (235 50 R19) na dvobarvnih platiščih z diamantno dodelavo. Dinamična pnevmatika je povezana še s posebnim podvozjem. Francozi izpostavljajo tudi serijske polne led žaromete, ki so jih kombinirali s kaskadnimi smernimi kazalci. Osvetlitev za lažji vstop v vozilo z diodami LED (v pokrovih zunanjih ogledal) na tla ponosno projicira logotip znamke. Na zadnjem delu poleg monograma GT na prtljažnih vratih opazimo dvojno kromano ustje izpušne cevi s po enim izhodom na vsaki strani odbijača.

Športen pridih je navzoč tudi v potniškem prostoru. Bakreno rjave dvojne prešive najdemo na prevleki armaturne plošče, vratih, volanskem obroču, sredinskem naslonu za roke in školjkastih sedežih. Kompakten volan na spodnjem sploščenem delu nosi logotip GT iz kromanega jekla.

Dodatki iz kromanega jekla s satiniranim videzom so po vsem potniškem prostoru: oblogi pedalov in naslonu za nogo, pragovih prednjih vrat ... Ekskluzivna za GT je tudi instrumentna plošča z digitalnim prikazovalnikom, ki ponuja posebno bakreno barvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.