Avto
13 ogledov

Odžagala je Vilija

Med glasbeniki so se pomerili Tejči, Vili Resnik, Zlatko in Tanja Žagar. Žurnal24 main
Na Žurnalovem kartingu zvezd je bila najhitrejša pevka Tanja Žagar.

Na zadnjem Žurnalovem kartingu pred počitnicami, na katerem so se pomerili glasbeniki, je slavila Tanja Žagar in se tako pridružila misici Tini Gaber, športnici Alenki Bikar in politiku Patricku Vlačiču, ki so zmagali v prejšnjih bitkah.

Žagi je razturala


Da bo sotekmovalce (Vilija Resnika, raperja Zlatka in atomsko Tejči) s šampanjcem zalivala bivša pevka Foxy Teens, je bilo pričakovati že od začetka. "Žagi, razturaj!" je pevko po prvem krogu spodbujal njen menedžer. "Zlatko, zdaj jih pa ne šparaj," se je pred drugo rundo slišalo od raperjevih kolegov, brez podpore pa nista ostala niti Vili in Tejči. Kmalu se je izkazalo, da vljudnosti z moške strani niso potrebne. Tanja je po prvi vožnji pred drugouvrščenim Vilijem vodila za celo sekundo.

V drugi vožnji so pevci pokazali še več tekmovalnega duha, bolj za šalo se jim je pridružil še raper Trkaj. Med možaki se je nato vnel srdit boj, Tanja pa je mirno zapeljala v cilj z najboljšim rezultatom Žurnalovih kartingov do zdaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.