Avto
12 ogledov

Opel tudi v Ženevi stavi na adama

Opel adam rocks
1/3
Opel
Opel bo v Ženevi predstavil konceptno izvedenko svojega najnovejšega mestnega posebneža - adama. Crossover adam rocks prinaša platneno zložljivo streho.

Z 61.000 izvedbami zunanjosti in skoraj 82.000 izvedbami notranjosti ter z naprednim IntelliLink informacijsko zabavnim sistemom, je opel adam eden najbolj tipičnih avtomobil sodobnega življenjskega sloga in model na katerem bodo pri Oplu gradili tudi v prihodnje.

Na avtomobilskem salonu v Ženevi bodo namreč prikazali rezultat svojevrstne raziskave možnih smeri nadaljnje individualizacije adama in predstavil študijo urbanega mini-crossoverja adam rocks. Trivratni koncept mišičaste oblike in ostrega dizajna v dolžino meri 3,7 metra, njegova posebnost pa je platnena zložljiva streha.

Inspiracijo zanj so snovalci našli v Parkour urbanih atletih. Zato je širši, z večjim odmikom od podlage, ob tem ostrejši in kompaktnejši. Platno je razpeto po vsej dolžini in širini strehe, do zadnjih stebričkov.

Več o konceptu bo znano po predstavitvi v Ženevi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.