Avto
19 ogledov

Perpetuum Jazzile bodo odmevali iz galaxyja

Ford Galaxy in Perpetuum Jazzile Uroš Modlic
Podjetje Summit motors je slovenski vokalni skupini Perpetuum Jazzile v uporabo za eno leto podarilo vozilo ford galaxy.

Znano slovensko vokalno skupino PJ, ki je zelo uspešna tudi v mednarodnem okolju, boste na cesti prepoznali v novem fordu galaxyju, ki je v ta namen spremenil svojo zunanjo preobleko in bo že od daleč opazen.

"V Perpetuum Jazzile smo z velikim veseljem sprejeli povabilo k poslovnemu sodelovanju s strani Fordovega generalnega uvoznika Summit motors. Za nas je sponzorski avtomobil ford galaxy pomembna pridobitev na področju lastne organizacije. Med drugim bo na voljo našim članom za prihode na koncerte, za prevoz različnih artiklov, ki jih nujno potrebujemo za izvedbo koncerta, ne nazadnje pa bo zaradi atraktivnega videza zelo opazen na slovenskih cestah, kar bo pripomoglo k dodatni prepoznavnosti Forda in naše vokalne skupine. V imenu celotne zasedbe se najlepše zahvaljujemo podjetju Summit motors in upamo na dolgoročno sodelovanje," so povedali v vokalni skupini.

Kot se spodobi, mora biti ozvočenje v njihovih vozilih brezhibno, zato je v dodatno opremo zajet tudi Sony radio s CD-/MP3-predvajalnikom ter 11 zvočnikov. Osnova sistema je osemkanalni ojačevalnik s skupno izhodno močjo 265 vatov, za predvajanje pa skrbi nadgrajen sistem zvočnikov z dodatnimi zvočniki za srednji kanal v sredini armaturne plošče in velikim basovskim zvočnikom (sub-wooferjem).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.