Avto
109 ogledov

Poglejte, kaj je Audi snemal na Gorenjskem

audi snemanje spota Špela Mohorič
Audi je v začetku marca na Gorenjskem snemal reklamni oglas za prenovljeni model A5. Manj kot mesec dni po snemanju si lahko oglas že ogledate in preverite, ali poznate gorenjske konce, obarvane v črno-bele čase.

Oglas je bil narejen za trg Združenega kraljestva in Severne Irske, nam je pred mesecem dni pojasnila Mateja Ban iz produkcijske hiše Bas production. Takrat so nam razkrili tudi, da gre za promocijo vozila audi A5.

Na izbor lokacij je po besedah Banove vplivalo mnogo dejavnikov, glavni kriterij izbora lokacij je bila njihova primernost za pripoved zgodbe. Kot je še dodala, se tudi z drugimi proizvajalci že dogovarjajo za snemanje spotov pri nas.

Da gre za lepo promocijo Slovenije, se je strinjal Drago Zadnikar, direktor občinske uprave Tržič. "To je dobra priložnost za Tržič, da se promovira. Iz zaprosil, ki so nam jih poslali, je bilo razvidno, da imamo tako v Sloveniji kot tudi v Tržiču določene stavbe in odseke, ki so zanimivi za nemško firmo Audi," nam je dejal Zadnikar.

Snemanja so potekala še v Škofji Loki in v Bohinju, zgodba pa prikazuje starodobni audi, ki se prelevi v novega, modernega A5. Končni izdelek si lahko ogledate v videu zgoraj.

Komentarjev 1
  • privat 08:40 10.december 2013.

    tudi avdi je zaspal..za pet let bo ena obična škoda!