Avto
173 ogledov

Popoln avto za popolno poroko

(Foto: Shutterstock)
1/16
Žurnal24 main
Poročni dan mora biti v vseh pogledih brezhiben. Vsaka malenkost je izredno pomembna, kar razumejo le ženske. Ampak s tem, da mora poroka vsebovati tudi popoln avto, se bodo gotovo strinjali tudi moški.

Poročni dan je eden najpomembnejših dni v življenju vsake ženske, če ne celo najpomembnejši. In ker se poročiš samo enkrat v življenju (čeprav je zadnje čase bolj v modi, da se posameznik poroči večkrat), mora biti vse popolno, vključno s poročnim avtomobilom.

 

Moška naloga

Ob vseh detajlih mnoge neveste pozabijo na poročni avto, saj je treba misliti na tisoč in eno stvar. Rože, torta, obleka, sedežni red gostov, glasbena skupina, družice, hrana … Bodoče žene imajo pred poroko malo morje opravkov, zato bi jim pomoč zaročenca prišla še kako prav. Ampak kaj, ko so tako nevešči pri naročanju in izbiranju rož.

 

Zakaj bi ga torej „mučili“ z (po njegovem mnenju) nepotrebnimi detajli poroke, če mu lahko dodelite nalogo, v kateri bo, ne samo užival, temveč jo bo tudi dobro opravil?

 

Iskanje popolnega ...

Tako kot se bodoče žene podajo na lov za najbolj osupljivo in dih jemajočo poročno obleko, naj se ženini podajo na lov za sanjskim avtomobilom. In ker imajo neveste že izkušnje s tem, je priporočljivo, da svojemu ženinu predajo znanje, napotke in ideje, kako se lotiti iskanja tistega pravega. Vendar pa pri vsem tem ne pozabite, da se mora tudi prevozno sredstvo ujemati s celotno poroko.

 

Mnogi si za svoj sanjski dan sploh ne omislijo poročnega avtomobila, temveč kar svojega predelajo v poročno različico. Tudi ta ideja ni slaba, ampak zakaj bi se na ta poseben dan vozili v svojem vsakdanjem vozilu, če se lahko razvajate z nečim novim?

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Večna klasika

Najboljša izbira je vsekakor klasični staromodni avtomobil, ki paše k vsaki poroki, v kateremkoli obdobju. Čudovito se podajo k skoraj vsaki poroki, pazite le na barvo. Seveda boste najprej pomislili na belo, a tudi črna zna narediti zelo dober vtis.

 

Vseeno pa morate paziti na nekaj stvari. Klasični avtomobili niso ravno pogosti, zato si ga boste morali rezervirati kar nekaj mesecev vnaprej. Poleg tega pa so tudi manjši kot avtomobili, ki smo jih vajeni danes, zato morate misliti tudi na to, da se bosta v njem lahko peljala le ženin in nevesta. Najameta lahko tudi šoferja in se pustita še dodatno razvajati.

 

In kateri so tisti klasični avtomobili, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili na svoj poročni dan? Rolls-Royce Silver Cloud, Pontiac Bonneville, Essex Super Six, Ford Model T ali Ford Model A so le nekateri predlogi, malce raziskovanja pa naj opravi še vaša boljša polovica.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Razvajajte se z limuzino

Tako kot klasični avtomobil je tudi bela limuzina odlična izbira, s katero ne morete zgrešiti. Ideja sicer ni najbolj originalna, a je vsekakor elegantna. Da pa boste vseeno malo izstopali, se pustite zapeljati belemu Cadillacu ali ameriški limuzini, Lincoln Town Car.

 

Limuzina vam bo ponudila tudi več prostora, saj se boste v njej lahko zabavali s svojimi gosti, če pa se bosta peljala sama, vama lahko nudi več zasebnosti, saj je šofer daleč spredaj.

 

Vroči športniki

Za tiste, ki so že siti klasičnih avtomobilov in limuzin, je športni avto prava rešitev zanje. Zakaj se ne bi na prizorišče svoje poroke pripeljali s Porchejem, BMW-jem, Jaguarjem ali pa Bentleyjem? Sliši se naravnost sanjsko, hkrati pa boste razvajale tudi svojega izbranca, če ste ob vsem načrtovanju malce pozabile na njega.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Razmišljajte izven okvirjev

Vsi tisti, ki želite narediti nepozaben vtis na povabljence in se v vas skriva tudi avanturistična žilica, pa si za najlepši dan v svojem življenju omislite nekaj zares unikatnega, zanimivega in razburljivega.

 

Če si drznete malce več, se na svoj najlepši dan pustite zapeljati velikemu Hummerju, ki bo vsekakor vzbudil pozornost, ali pa pojdite v drugo skrajnost in sedite v Pepelkino kočijo. O Hummerju se bo govorilo še dolgo po vajini prvi obletnici, prav tako o pravljični kočiji, ki vaju bo s peketanjem konj odpeljala na skupno pot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.