Avto
7868 ogledov

Pozor, Hrvati imajo nove provide

1/4
MUP
Hrvaški policisti so se še pred poletnim dopusti oborožili do zob.
Radar merilnik hitrosti Avto V Kranju preobrat - radarjev ne bo!

Na Hrvaškem je lani na cestah umrlo 331 oseb, 2.700 oseb je bilo težje poškodovano, 12 tisoč pa lažje. To Hrvaško uvršča med bolj nevarne države v EU, kar zadeva prometno varnost.

Poškodovani radar. Avto Nočni vandal razkril dragocenost radarske škatle

Pisali smo že o tem, da je hrvaška močno povečala število radarjev na cestah, predvsem proti turističnim destinacijam, zdaj pa se bodo hrvaški policisti prehitrih in objestnih voznikov lotili še z 78 novimi vozili: gre za 26 osebnih vozil, opremljenih s sistemom provida, 15 kombi vozil, s katerimi bodo nadzirali promet na cestah, 30 motocikli za potrebe prometne policije in petimi motocikli, ki bodo namenjeni usposabljanju policistov na treningih vožnje. Kupili so še dva kombija, opremljena s tehtnico za merjenje osne obremenitve.

 | Avtor: MUP MUP

Avto Na Roški spet strelja "superadar"

Iz hrvaškega notranjega ministrstva so sporočili, da želijo z novimi vložki doseči digitalno omrežje prometne policije, v katero bi bile vključene mreže kamer po mestih, s čimer bi lahko še bolje nadzorovali promet in hkrati pospešili delo policistov. 

Glede očitkov na nakup novih provid naj bi te na vsako hrvaško kuno odhodka prinašale 4,3 kune prihodkov, so še sporočili iz ministrstva.

Radar Merjenje hitrosti Slovenija To je več kot 600 lokacij, kjer bodo na vas prežali radarji
Komentarjev 4
  • Xotolileye 11:04 05.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna karieraa vv življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • crniovcar 10:11 05.junij 2018.

    če bi se mi zmenili in res vozili po predpisih bi države propadle.še vedno pa mislim da 5 ,10 km (izven naselja se razume) ni neki prekršek ,ker divjakov niso in ne bodo nikoli ujeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • alen009 08:20 05.junij 2018.

    Pa kaj, če jih imajo. Zurnal ali res ni kaj bolj pametnega za pisati kakor o Hrvaški?? Bolano res. Sicer pa nismo in ne bomo hodili na Hrvaško, vidimo dlje kakor samo do nosa.