Avto
401 ogledov

Pred našimi očmi v 5 minutah zrisal novi GLE coupe

Robert Lešnik
1/14
Gregor Prebil
Slovenskega šefa oblikovanja Roberta Lešnika smo postavili pred izziva, da pred našimi očmi nariše novi mercedesov športni terenec kupejevskih oblin GLE coupe.

Nepopisan list papirja je po petih minutah razkril podobo novinca, ki ga je Mercedes-Benz predstavil na avtomobilskem salonu v Ženevi. Kaj nam je o novem modelu GLE coupe povedal Robert Lešnik, si preberite v pogovoru za zurnal24.si.

Komentarjev 8
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:04 17.maj 2015.

    Jz sm se dolg časa muču risat take stvari pa mi nikol ni uspel preboj da bi neki tko zglednga nastal. Tud razne tehnike ki jih nekateri prodajajo pri men enostavno ne delujejo. Nevem kak da ima nekdo lahko tak ...prikaži več občutek za risanje. Res ni mi jasn. K eni pravjo ja to je zato ker je tok pa tok časa pa truda vložil v to da je postal tak profi. Sam ni to to..enostavno maš ta talent v krvi al pa ga nimaš.

  • marabunta 13:34 17.maj 2015.

    ja, tako je pri nas, ko ne znamo prepoznati pametnih in perspektivnih ljudi, ki gredo potem v tujino in tam lahko pokažejo kaj znajo, takih je malo morje,......mi znamo s svojo birokracijo in mlahavim odnosom do intelekta samo zavirat napredek ...prikaži veček in marsikomu poči film in se pobere uresničevat svoje sanje kam drugam....žalostno

  • marabunta 13:24 17.maj 2015.

    spoštovani, nič ne podcenjujem, ....očitno nisi prebral komentarja, ravno o tem govorim, da je človek nekaj dosegel in da mu sedaj ni težko narisat en model, ko je že afirmiran...veliko dela je pa potrebnega, preden te opazijo in začnejo cenit....pa ...prikaži več malo bolje preberi drugič