Avto
20 ogledov

Prodaja se najbolj slavna opel astra

Opel astra eBay
Opel astra, ki se je v najbolj znani in razvpiti avtomobilistični oddaji Top Gear pojavljala kot t. i. Reasonably Priced Car (avto za razumno ceno), s katero so slavni Zemljani dirkali in se potegovali za najhitrejše dirkače, je na prodaj na eBayju.

Opel astra je v Top Gearu nasledila poceni avtomobile kot so suzuki liana, chevrolet lacetti in kia ceed. Gre za kompaktno izvedenko s petimi vrati in 1,6-litrskim bencinskim motorjem z močjo 85 kilovatov (115 KM), med drugim je opremljena s satelitsko navigacijo, 17-palčnimi platišči in športnimi sedeži. V vozilo so vgradili zaščitno varnostno kletko, zračne blazine pa so izključili. Rdečo astra z nekaj manj kot 4.700 prevoženimi kilometri so vozila številna znana imena iz sveta šovbiznisa, kot so Will Smith, Hugh Jackman, James Blunt in Kiefer Sutherland.

Najhitrejši krog na stezi na letališču Dunsfold je odpeljal angleški pevec Olly Murs s časom minute in 44,6 sekunde. Dražba na eBayju bo potekala do 27. decembra, trenutno pa je najvišja cena 21.870 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.