Avto
1 ogledov

Prosto še eno mesto

Žurnal24 main
Izmed več kot 1700 prijav smo izžrebali štiri tekmovalce za tekmovanje Varčnega voznika, ki ga skupaj prirejata Žurnal24 in Opel. Petega tekmovalca bomo izžrebali na kraju dogodka.

Da je zanimanje za tekmovanje, v katerem Žurnal24 v sodelovanju z Opel Slovenija išče najbolj varčnega voznika, izjemno, priča podatek, da se smo od začetka akcije za tekmovanje za Varčnega voznika zbrali že okoli 5.000 prijav. V tretjem krog Varčnega voznika, ki bo v soboto potekal v Maribor smo izžrebali četverico tekmovalcev: Borut Jaklič, Tomas Jakič, Ivan Horvat in Eduard Kodermac.

Iščemo še petega voznika!
Tekmovalnih opel cors ecoflex pa ni le štiri, temveč pet. In za peti volan bomo posadili gledalca, ki ga bomo izžrebali izmed tistih, ki se bodo udeležili tekmovanja. To bo potekalo v soboto, 20. 2. od 9. ure dalje na strehi parkirišča nakupovalnega centra Euro Parka v Mariboru. Tam bo potekal tudi žreb petega tekmovalca.

Tekmovalna trasa bo tudi tokrat zelo zanimiva, ne bodo manjkali klanci in hitri odseki, na katerih bodo morali vozniki pokazati vse svoje sposobnosti, če bodo želeli osvojiti prvo mesto. Na koncu bo v prvi vrsti štel rezultat porabe po potovalnem računalniku, če bo imelo več tekmovalcev isto porabo, bo štel čas, ki so ga porabili za celotno progo. Zmagovalec se bo uvrstil v finale, kjer se bo potegoval za prvo nagrado, trajno lastništvo opla corse ecoflex. Ostali finalisti bodo prejeli Garminove GPS naprave nüvi 1200.

Pridite pogledat, ne bo vam žal
Poleg tekmovalnega obljubljamo tudi pester spremljevalni program. Gledalci se boste lahko med drugim udeležili brezplačne delavnice varčne vožnje, ki jo bo imel inštruktor Akademije dobre vožnje Tilen Holynski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.