Avto
590 ogledov

Seznam najslabših: yugo tretji

Pontiac
1/10
Facebook
Američani so spet sestavili lestvico najslabših avtomobilov vseh časov. Tokrat jo je sestavil LA Times. Na njej prevladujejo domača vozila, zelo visoko pa se je uvrstil srbski predstavnik iz Kragujevca. V galeriji preverite, kateri avtomobili so se znašli na lestvici Top 10.






Komentarjev 3
  • wolfyy 20:49 01.april 2012.

    o kakšnem naporu ti govoriš? delaš na porsche slovenija? komur je pa menjati napor naj vrne izpit, meni menjalnik predstavlja največji užitek v vožnji.in ne američani počasi ne bodo več V8 mašin vozili, ker počasi tudi zanje postajajo prepožrešne :)

  • dd1307 18:18 01.april 2012.

    američan bo pa verjetno res vedel kaj se pravi dober avto, ko že od nekdaj vozi ogromne V8 mašine. Ko si ti še v bombažne plenice sral in z zastavico mahal na cesti drugu titu, so imeli oni avtomobile s ...prikaži več popolno elektrifikacijo in avtomatiko. Komunistični narodi so pa na tem področju zaostali in tako so ponosni na yuge, lade, moskviče. Zato še danes pri nas ljudje mislijo, da je avtomobil na pedala edino pametno, medtem ko se v avtomatiku voziš s pol manj napora. Vprašanje komu brni v glavi.

  • bojovi 18:41 31.marec 2012.

    Yugo na tretmu, pa a so Američani normalni. Če je yugič crknu si ga sam brcnu pa peljal naprej. Ah no ja itak je bla vožnja v 101-ki boljša in vse je blo bolj.