Avto
53 ogledov

Sneg rinejo kar na parkirišča za invalide

Sneg na parkirišču za invalide na Tomšičevi ulici v Ljubljani, dne 5. 1. 2016
1/17
Bralka
Bralec se je na nas obrnil s kritiko na neprimeren odnost ljubljanskih komunalcev do invalidov. Kot dokaz je priložil fotografije, kako so na parkirišče za invalide na Tomšičevi ulici v Ljubljani naplužili kup snega in invalidom onemogočili parkiranje.

Naš bralec enako težavo zaznava že tretje leto zapored. V kritiki je dodal, da je bilo na Mestno občino Ljubljana, kjer na svoji spletni strani sprejemajo pobude državljanov, že lani poslano sporočilo, da na Tomšičevi ulici v Ljubljani na mestu namenjenem parkiranju invalidov že dva tedna leži kup snega. Po tem so komunalci sneg odstranili, a se je letos zgodba ponovila.

sneg | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
sneg | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

 

 

 

 

 

 

 

"V prilogi prilagam slike iz spletnega servisa pobude občanov, kjer se je opozarjalo na ta problem oziroma neprimeren odnos ljubljanskih komunalcev do invalidov v letu 2014 in 2015 - tako, da so odgovorni s tem seznanjeni, vendar se ne spremeni nič," je jezen bralec. Vprašanja smo naslovili na odgovorne, na Mestno občino Ljubljana, odgovore pa še pričakujemo.

Komentarjev 5
  • Lavdan 19:22 05.januar 2016.

    Zoprnežu ki ima čas slikati in vam pošiljati slike, predlagam da vzame lopato v roke in očisti nekaj parkirišč in bo postal heroj in ne sera.

  • tomaz 15:32 05.januar 2016.

    To j tko k vsako leto...vsi bi imeli takoj prvi dan vse spucano ...pač ne gre vse takoj in na enkrat. Tudi lastniki stanovanj ne popucajo svojega deleža, sneg pa, dokler se ne odpelje, je pač treba nekam dat...Če bi ...prikaži večdat...Če bi se vsak prdušal, k mu sneg plugi pred vrata namečejo ali, če mu ga frezar na vrt nameče, bi tudi čiščenja za ta denar nebi bilo. Mal je pa vseeno treba imeti tolerance, se včasih postaviti v kožo komunalcev, tudi kako lopato malo tu in tam v roke prijet, pa bi bilo vse v redu...

  • Ferluci 14:22 05.januar 2016.

    ...no ja, v AUDI LJ 76-72 H tudi ne...