Avto
401 ogledov

Pridih Španije odslej tudi na Brezovici

Otvoritev Seatovega prodajnega salona v Centru mobilnosti Špan na Brezovici
1/9
Anže Krže
V centru mobilnosti Špan so odprli novi salon vozil znamke Seat .

Ob slavnostnem dogodku so priredili zabavo v španskem slogu. Predpremierno je bil na ogled postavljen tudi že novi komapktni športni terenec seat arona.

Seat arona Novi mali suv Avto Seat arona stopnjuje gnečo med malimi suvi

Znani podjetnik in direktor podjetja Špan je ob tem podprl tudi lokalno atletinjo Anito Horvat, državno rekorderko v teku na 400 metrov, ki se bo na treninge vozila v seat leonu. Mlada atletinja z Brezovice pri Ljubljani je letos postavila državni rekord v teku na 400 metrov, ki ga je Brigita Langerholc Žager držala vse od 14. avgusta 2000. Vidno počaščena atletinja je podjetju v zahvalo podarila tekmovalni dres, s katerim je postavila državni rekord.

Seat ibiza Intervju Avto Seat končno dobil pravo mesto znotraj koncerna Volkswagen

Tudi s tem pri Seatu nakazujejo, da s svojimi najnovejšimi modeli ciljajo na mlade kupce, ki stavijo na najsodobnejše asistenčne sisteme in multimedijske sistme.

Seat ibiza PRVI VTISI Avto Seatova ibiza v 5. generaciji prostorsko in tehnično prerasla svoj razred

Mike Vale poskrbel za vrhunc zabave

Za vrhunec zabave je poskrbel DJ Mike Vale, ki je nastopil kar v seat Ibizi. Mike Vale je namreč na španski Ibizi nastopil s svetovno znanim Rogerjem Sanchezom. Ker je zabava pri Španu potekala v španskem slogu so zanj posebej priredili vozilo. Na prednje steklo so mu namreč namestili DJ pult, Mike pa je nastopal kar skozi strešno okno. Zabava v španskem slogu je napoved aktivnega nakupovalnega doživetja, ki ga podjetje Špan, želi ustvarjati z znamko Seat. 

seat logotip cupra Ohoho! Avto Cupra ima nov logotip in novo vlogo znotraj Seata
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.