Avto
3087 ogledov

Popravek: Sredi vsega tega kaosa se je poslovil ljubljenec družin

Seat alhambra Žurnal24 main
Vest o koncu proizvodnje ni bila točna.

POPRAVEK: Po objavi članka o ukinitvi modela seat alhambra, pri katerem smo se sklicevali na poročanje revije Autocar, smo prejeli obvestilo uvoznika Porsche Slovenija, da alhambra še vedno ostaja v proizvodnji.

Seat alhambra otroci v avtu avtosedeži Avto Juhej, lažna vest, prijatelj velikih družin živi dalje!

Alhambra je bil ob svoji premieri brat trojček s ford galaxyjem in VW sharanom. Na trgu je tekmovala s štirimi sorodnimi konkurenti iz povezave Peugeot, Citroën, Fiat in Lancia. 

Prva generacija alhambre je z vmesnimi posodobitvami oblike in vsebine vztrajala do leta 2010, nato pa je bil tako kot za VW sharana čas še za drugo. Takrat je dobila tudi drsna bočna vrata. 

Seat alhambra | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Alhambra je tako kot sharan pred časom doživela tudi prenovo, med katero so jo opremili z nekaterimi naprednimi varnostnimi elementi. 

Recept za uspeh alhambre, da so jo 25 let izdelovali v vsega dveh generacijah, je razmeroma preprost. Kupci v tem segmentu (večje družine, taksisti ...) so potrebovali sedem sedežev in bili za to pripravljeni avtu tudi kaj odpustiti. Po drugi strani je bil avto poceni za izdelavo in s tem tudi cenovno ugoden na cenikih. Neprimerno bolj od današnjih suvov s sedmimi sedeži.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • kinglocteens 04:03 31.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Gallilena
    Gallilena 01:21 31.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite-- Bredhot.Com