Avto
25 ogledov

To je novi avto Jamesa Bonda

Aston martin DB10
1/4
Youtube
Aston Martin je za nekaj hipov pokazal svojega najnovejšega lepotca. Ime mu je DB10 in bo med glavnimi igralci v novem filmu o James Bondu.

50 let dolgo sodelovanje med ustvarjalci filmov o slavnem britanskem vohunu in znamko Aston Martin se bo v 24. nadaljevanju nadaljevalo s povsem novim modelom. Na posebnem dogodku v Londonu, na katerem je režiser Sam Mendes razkril nekatere podrobnosti o novem filmu z imenom Spectre, je namreč odkril tudi rjuho nad prihodnjim Bondovim avtomobilom.

Agent 007 se bo tako vozil z aston martinom DB10. Vendar je potrebno takoj povedati žalostno novico, da ne gre za naslednika DB9 in pravzaprav sploh ne bo na prodaj. Izdelali jih bodo le 10, vsi bodo namenjeni snemanju filma. Kaj se bo z njimi zgodilo po snemanju (če ga bo seveda kateri od njih preživel), ni znano, kot tudi ni potrjeno, ali ga res poganja V12 motor.

Tudi v fiatu 500

Svoj piskrček k slavni franšizi je pristavil tudi Fiat. Daniel Craig se bo namreč v vlogi Jamesa Bonda po ulicah Rima, kjer bo potekal del akcije, vozil v fiatu 500. Baje da se avtu ne piše nič dobrega in da bo končal v Tiberi ...

Kritiki so bili do nekaterih zadnjih filmov o Jamesu Bondu precej kritični zaradi preočitnega prikritega oglaševanja določenih novih izdelkov, v prvi vrsti ravno avtomobilov (BMW Z3, Z8, serija 7, ford mondeo Mk IV, ford ka), telefonov (Sony Ericsson) in drugih novotarij. Morda bo ravno po tej plati naslednji Bond nekoliko drugačen, saj glavnega avtomobila ne bo mogoče kupiti, pomožni pa tudi ni več nikakršna novost.

Še huje je sicer pri "konkurenčni" franšizi Misija nemogoče. Tam je Tom Cruise zadnje čase lovil zlikovce ali se sam vozil le še v avtomobilih BMW-ja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.