Avto
6400 ogledov

To ni šala: Vlada voznike poziva, da bencina ne točijo v plastične vrečke

Twitter
V ZDA je zavladala panika zaradi možnosti pomanjkanja goriva. Del prebivalstva je potekel radikalne odločitve.

Ko zagrozijo krizne razmere ali vsaj napovedi, večina prebivalstva pohiti v nakup zalog osnovnih potrebščin in goriva. Američani niso nobena izjema. Nasprotno, pripravljeni so sprejeti radikalne odločitve. V zadnji krizi, ki so jo povzročili hekerski napadi, je prišlo do prekinitve dobave goriva po cevovodu Colonial Pipeline. 

gorivo dizel bencin ročka za točenje goriva Avto Še letos prihaja modri bencin

Ustavitev obratovanja naftovoda, ki je odgovoren za 45-odstotno oskrbo z gorivom na vzhodu ZDA, je povzročil velike motnje v oskrbi z gorivom, zato so vsi pohiteli na bencinske črpalke. Na spletnem forumu Reddit in drugih socialnih omrežjih so takoj zaokrožile številne fotografije, na katerih se vidi, kako neodgovorni vozniki točijo gorivo v plastične vreče, sode in celo koše za smeti.

 | Avtor: Twitter Twitter

ženska, e-avto, električni avto Električni avti Avto Številni kupci električnih vozil želijo nazaj na bencin

Prometni minister Pete Buttigieg je pozval voznike k uporabi zdravi pameti: "Seveda razumemo zaskrbljenost v predelih, kjer nastajajo začasne motnje v oskrbi z gorivom, vendar pa kopičenje stvari položaja ne bo izboljšalo. V nobenem primeru ne smete goriva točiti v vreče, ampak neposredno v posodo za gorivo avtomobila ali v to namenske prenosne posode."
 

Komentarjev 3
  • jakec1575 11:25 15.maj 2021.

    wtf??? prvic kaksna kriza, drugic vrecke?? te so ze tolk natrenirani. da ko predsednik ZDA prdne, grejo vsi v shoping.

  • rd2dmk2 09:42 15.maj 2021.

    in taki tipi volijo trumpa

Sorodne novice