Avto
67 ogledov

Tor s kladivom oplazil volvo V40

Volvo V40
1/7
Volvo
Najmanjši volvo V40 s prenovo pridobiva detajle največjih bratov.

Volvo V40 in robustnejša izpeljanka V40 cross-country bosta v poletje zapeljala posodobljena. Pri tem se zgledujeta po najnovejši generaciji švedskih modelov XC90 in S90/V90, saj bodo tudi pri najmanjšem modelu prednje luči čez dan svetile v obliki Torovega kladiva. Večji je tovarniški logo in lepše integriran senzor za radar, ki ga avto izrablja za sisteme samodejnega prilagajanja drugim vozilom in samodejnega zaviranja. 

V40 cross-country ohranja črne zaščitne obrobe, če ima lastnik ali lastnica z njim namene kolovratenja izven ustaljenih poti. Nove so barve in platišča. 

V notranjosti je nekoliko spremenjena armaturna plošča, kaj več pa pri znamki niso želeli sporočiti niti v besedah niti fotografijah. Gotovo je le to, da V40 še ne bo dobil zdaj že znamenitega tabličnega infotainmenta, temveč ostaja pri klasičnih gumbih. Tudi motorji ostajajo bolj kot ne enaki, kar pa ni presenetljivo, saj je V40 že lani prešel na novo generacijo štirivaljnikov. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.