Avto
1299 ogledov

Toyota prius ob prenovi dobila štirikolesni pogon

Toyota prius Toyota
Hibridna vozila postajajo vse bolj vsestranska, kar dokazuje prenovljena toyota prius, ki je dobila tudi štirikolesni pogon.

Največja novost pri toyoti prius je sistem električnega štirikolesnega pogona. To pomeni, da je dobila dodaten elektromotor, ki poganja zadnji kolesi.

Toyota prius | Avtor: Toyota Toyota

Vžig Avto Toyota jo želi passatu in drugim podkuriti z novim modelom

Električni motor poganja na novo razvita Nikelj-metal hidridna baterija, ki je bila posebej zasnovana za učinkovito delovanje tudi v ekstremno mrzlih pogojih. Baterija je nameščena pod zadnjimi sedeži in nima vpliva na velikost prtljažnega prostora, ki v primeru podrtja sedežev meri 1854 litrov.

Toyota prius | Avtor: Toyota Toyota

Toyota corolla Avto Toyota razkrila avto, ki bo zamenjal aurisa

Pri Toyoti so sporočili, da bo prius s sistemom štirikolesnega pogona AWD-e eden najbolj učinkovitih vozil s štirikolesnim pogonom v ZDA. Pričakovanja od opcijskega štirikolesnega pogona so velika, saj Japonci pričakujejo, da bo vsaj četrtina prodanih priusov imela štirikolesi pogon.

Toyota prius | Avtor: Toyota Toyota

Toyota corolla touring sports Avto Karavanska toyota z veliko vsebine

Ob prenovi je prius dobil na novo oblikovani prednji odbijač in preoblikovane žaromete. Tudi zadaj je spremenjen odbijač in žarometi. Poznavalci bodo v potovalni kabini opazili tudi nov volan, dodali so tudi nove barve potovalne kabine.

Toyota prius | Avtor: Toyota Toyota

Servis Toyota Kaj se dogaja? Avto Toyota vpoklicala 1,6 milijona vozil
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.