Avto
6330 ogledov

Video: subaruja ob trku v plug prepolovilo!

Subaru trčil v plug Erik Ghirarduzzi/X
Zato nikoli ne prehitevajte vpričo snežnih plugov.

Voznik 4x4 avta je prehiteval po zasneženi cesti, medtem ko je nasproti pripeljal plug. Trk je bil silovit, vse je posnela kamera.

Kot po čudežu so vsi udeleženci te nesreče preživeli brez resnih poškodb. Težje bi rekli za subaru WRX, saj ga je bližnje soočenje s snežnim plugom dobesedno prepolovilo. Avtu niso prav nič pomagale njegove domnevne reli zmogljivosti.

Zgodilo se je minule dni v ameriški zvezni državi New York. V tovornjaku s plugom je bila kamera, video so tamkajšnje oblasti delile z javnostjo, da bi tudi na ta način opozorile na nujno preudarnost v vožnji po snegu in nevarnost trka ob vozila snežne službe. 

Priča dogodka Erik Ghirarduzzi pa je na spletnem omrežju X objavil še fotografije posledic, s katerih je razvidno, da je subaruja dobesedno prepolovilo. Ob poskusu reševanja situacije je voznika subaruja v plug odneslo bočno, a je k sreči vanj treščil z zadnjim delom. Voznik je zato po malem čudežu iz ostankov vstal brez resnejših poškodb. 

Komentarjev 6
  • sandi76 18:25 01.februar 2024.

    Po crash testih pa maksimalno zvezdic ?

  • T_rex 11:35 23.januar 2024.

    Ehh ziher je imel v 1 rok mobi, v ustah cigaret & gledu Netflix na tablic; kokr dandans pocne ze skor vsak[a] 3. 🤦‍♂️🤦‍♀️

  • Avatar Suli
    Suli 11:09 23.januar 2024.

    V ZDA se 99% voznikov niti ne potrudi preprečiti nesrečo, ker so prepričani v svoj prav in pasivno opazujejo potek dogajanja. ( posnetki video kamer )🤔