Avto
28 ogledov

Z lamborghinijem razvaža gnoj

Lamborghini reventon
1/8
Reuters
Kitajec Wang Jian je glavni frajer na vasi. Medtem ko se njegovi prijatelji prevažajo s traktorji, on sedi za volanom enega najbolj "prestižnih" eksotičnih vozil, lamborghinija reventon.

Osemindvajsetletni Kitajec si ga je lahko privoščil, ker je sam svoj mojster. Z lastnim znanjem je naredil repliko lamborghinija reventon, ki stane 1,3 milijona evrov, skromni Wang Jian pa je v izdelavo svojega sanjskega avtomobila vložil le osem tisoč evrov.

"Že od malih nog ljubim športne avtomobile. Ko sem zbral dovolj denarja, sem se takoj lotil dela," je potem, ko je na cesto zapeljal lamborghinija, povedal presrečni Kitajec.

Namesto zmogljivega pogonskega agregata je pod pokrov domačega reventona vgradil motor Nissanovega kombija, obeso pa si izposodil iz starega volkswagna. Po zaslugi svetovnih medijev, ki so množično poročali o dosežku 28-letnika, je Wang zaslovel po vsem svetu, za zdaj pa svoje novo vozilo v glavnem uporablja za razvoz gnoja na kmetijo svojih staršev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.