Avto
25 ogledov

Z varno in varčno vožnjo do bogatih nagrad

Toyota AMZS Vransko Saša Despot
Na Žurnalu skupaj s Toyoto letos izbiramo najbolj varnega in varčnega voznika, najboljšim in vsem, ki boste 17. junija prišli v AMZS center varne vožnje, pa tudi bogate nagrade.

Na Vranskem bo 17. junija Žurnalov in Toyotin dan, kjer se boste lahko preizkusili v varčni in varni vožnji, najeli trial vozila in spoznali Mirana Stanovnika. Nedeljski celodnevni dogodek na Vranskem bo idealen dan za vso družino, saj bomo poskrbeli za pestro ponudbo in živahno dogajanje.

Tako se boste lahko obiskovalci preizkusili v varčni in varni vožnji na poligonu ter pridobili nova znanja in dejansko sliko o svojih resničnih sposobnostih za volanom. Brezplačno boste lahko preizkusili posebne ekonaprave, najeli trial motorna kolesa za odrasle, električna trial motorna kolesa za otroke in skuterje ter si ogledali razstavo Toyotinih avtomobilov. Ob koncu dneva bo sledila zabava z didžejem.

Vzporedno bosta potekali dve tekmovanji, v katerem se lahko potegujete za naziv Varčnega in Varnega voznika 2012. Prijave do 20. maja zbiramo na spletni strani projekta www.zurnal24.si/vransko, prijavite pa se lahko tudi s prijavnico, ki jo boste našli v Žurnalu in Žurnalu24.

Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali 16 tekmovalcev, ki bodo tekmovali za Varčnega voznika 2012, in 30 tekmovalcev, ki se bodo potegovali za naziv Varnega voznika 2012. Tekmovanja bodo potekala pod strokovnim vodstvom inštruktorjev AMZS, s pridobljenim znanjem o varčni in varni vožnji z avtomobilom pa boste tako poskrbeli za varnejšo in varčnejšo vožnjo tudi po tekmovanju. Nove izkušnje, ki jih boste pridobili na Žurnalovem in Toyotinem dnevu, vam bodo lahko kasneje koristile v nepredvidenih vsakdanjih situacijah na cesti.

Zmagovalca Žurnalovega in Toyotinega dne v kategorijah Varčni in Varni voznik 2012 bosta v polletno uporabo prejela avtomobil Toyota Yaris, letno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Generali, lifting depozit Banke Raiffeisen v vrednosti 500 evrov, tisoč litrov goriva OMV, komplet Sonax v vrednosti 50 evrov in vrednostni bon za 30 evrov za tehnične preglede v Avto Krki.

Preostale tekmovalce in tudi tiste, ki ne boste tekmovali, ampak sodelovali v testnih vožnjah in nagradnih igrah. Prav tako pa bomo z darili presenetili otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.