Avto
14 ogledov

ŽAL: Pametne rešitve v aurisu TS

Toyota auris touring sports Gregor Prebil
Za 850 evrov dodatka v primerjavi s kombilimuzino lahko karavanski auris zadovolji veliko večino družinskih potreb, bolj uveljavljene tekmece pa preseneti z nekaterimi pametnimi rešitvami.

Auris TS je skoraj 30 centimetrov daljši od kombilimuzine, vse v prid prtljažnika, ki ga je za uporabnih 530 litrov, medtem ko je mogoče veliko drobnarij spraviti tudi pod dvojno dno ali boke.

Svoje favorite med 20 finalisti lahko izberete TUKAJ

Izjemno iznajdljiv je prekrivni rolo, ki se lahko ob odprtju prtljažnih vrat le delno ali v celoti odmakne, integrirano serijsko mrežo za prtljago pa je mogoče namestiti tudi takoj za prednja sedeža, če smo pred tem avtomobil z zlaganjem sedežev preuredili v dostavnik s 1.680 litri prostora. Posebnost aurisa TS je možnost hibridnega pogona, s katerim naj bi prišli na račun predvsem tisti, ki avtomobila ne nameravajo spustiti iz rok več let, in poslovni uporabniki. Na žalost je auris precej skop z naprednimi varnostnimi sistemi.

Osnovna cena po ceniku: 14.600 evrov

Prtljažnik: 530/1.658 litrov

Razpon moči motorja: 66-100 kilovatov

Varnost: 5 zvezdic (Euro NCAP 2013)
Odrasli: 92 odstotkov, otroci: 84 odstotkov, pešci: 68 odstotkov, varnostni sistemi: 66 odstotkov

Še več o toyoti auris TS v predstavitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.