Avto
161 ogledov

Želite popravljati bolh'co? Odslej lahko iz naslanjača.

Bolhca Car Mechanic Simulator
V pred kratkim objavljenem novem nadaljevanju Car Mechanic Simulator 2015 se je pojavil prav poseben avto, Slovenskim voznikom srednje in starejše generacije dobro znan.

Nekateri avtomobile ocenjujejo glede na končno hitrost, drugi pa glede na to, kako je sestavljen skupaj. Če so prvi "verniki" naslovov, kot so Need for speed, Forza in podobnih, je za druge tu Car Mechanic Simulator, ki je pred kratkim luč sveta ugledal v svoji najnovejši "2015" različici. 

Simulator je prava paša za vse, ki ljubijo brskanje po avtomobilskem drobovju, kjer štejeta vsak vijak in vzmet. Igralec vodi mehanično delavnico, popravlja čisto prave avtomobilske modele, jih dodeluje, prodaja in služi za nakup vedno novih jeklenih lepotcev. Da je igra zanimiva tudi na daljši rok, poskrbijo t. i. youngtimerji, avtomobili stari okoli 20 let, ki se jim je potrebno popraviti kakšnih 100 delov in jih znova vrniti na ulico.

Bolhca | Avtor: Car Mechanic Simulator Car Mechanic Simulator
Zanimivo je bil prvi youngtimer v simulaciji fiat 126, po slovensko "bolh'ca", "peglez'n", "kalimero" in kar jih je še bilo zabavnih nadimkov za to na Poljskem izdelovano stvaritev z dvovaljnim zračno hlajenim motorjem. 

Do potankosti vestno predstavljeni avtomobil se v simulatorju sicer imenuje "maluch", kar je bil njegov poljski vzdevek, saj uradnega imena fiat 126 zaradi licence avtorji niso smeli uporabiti. In od kje ideja po bolh'ci v simulatorju? Če vemo, da direktor in lastnk Red Dot Games Dariusz Ruman prihaja iz Poljske, je verjetno razlog jasen, mar ne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.