9 ogledov

Britanci bi seksali z vsako

V Veliki Britaniji ne bi bilo dolgčas. Žurnal24 main
Ko gre za ljubezen, so britanski moški najmanj izbirčni med Evropejci.

Raziskava "zmenkarske" spletne strani Parship, ki so jo izvedli med evropskimi moškimi, starimi od 18 do 59 let, je pokazala, da so Britanci glede žensk najmanj izbirčni. Najmanj jim je mar, če je dekle revno, brezposelno, neizobraženo ali ne zna kuhati. In pameti dajejo prednost pred lepoto.

Poglejmo podrobnosti: pri izboru partnerice so le 41 odstotkom Britancev pomembne lastnosti, kot sta izobrazba in plača. 83 odstotkov od 13 tisoč izprašanih je odgovorilo, da jih ne bi motilo, če bi se dobivali z nezaposleno punco. Niti pomanjkanje občutka za kulinariko jih ne preplaši. Le 34 odstotkov namreč meni, da mora ženska znati kuhati (zdaj je jasno, zakaj angleška kuhinja "slovi" po vsem svetu).

Česa si torej želijo ti preprosti Britanci? Dobre komunikacijske sposobnosti, smisel za humor, poštenost in inteligenca so na vrhu seznama. Kar 70 odstotkov moških je navedene lastnosti postavilo pred privlačen videz. To ne pomeni, da na estetiko nič ne dajo. Za malce več kot polovico (52 odstotkov) je prijeten obraz "nuja".

Pot pod noge

Na njihovo (in svojo) nesrečo so Britanke malce izbirčnejše, njihovi visoki standardi pa jih očitno mnogokrat ovirajo pri iskanju pravega. ''Mnogo žensk še vedno čuti pritisk družbe, da ne smejo imeti preveč partnerjev, da bi se izognile obsojanju. Zaradi tega so raje že od začetka previdnejše,'' je dejala dr. Victoria Lukats, psihiatrinja, ki sodeluje s spletno stranjo Parship.

Britanke tudi težje oproščajo nezvestobo. Za 90 odstotkov Britank bi pomenila konec razmerja, med moškimi pa ne bi moglo čez prevaro 68 odstotkov anketiranih.
Sicer pa so na splošno Evropejke pri izbiri partnerja za 27 odstotkov izbirčnejše od moških.

Seznam najmanj zahtevnih evropskih samcev (skupno):
1. Nizozemska
2. Velika Britanija
3. Francija
4. Belgija
5. Danska

Še seznam najbolj pikolovskih evropskih samcev:
1. Avstrija
2. Nemčija in Švica
3. Irska
4. Španija, Italija
5. Norveška

Samske Slovenke, z Letališča Jožeta Pučnika lahko z nizkocenovnim prevoznikom odletite novim avanturam v objem. Pogrešali vas bomo, a vam želimo veliko sreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.