10 ogledov

Česa moški nočejo slišati?

Ne naredite nas po nepotrebnem žalostne ali še huje – jezne. Žurnal24 main
Od svojega partnerja niti v sanjah ne pričakujete, da vam bo rekel, da je vaša prijateljica seksi ali da ste v novih kavbojkah videti malce obilnejše, a ne?

Zavedajte pa se, da je cesta dvosmerna – tudi moški določenih stvari nočemo slišati. Prihranite nam torej (nepotrebno) trpljenje.

Kako si srčkan
Moški nismo ljubitelji pridevnikov, kot so srčkan, cortkan, sladek in podobno. Preprosto ne maramo poslušati teh pocukranosti, še manj pa slišati, da smo sladki mi. Ne bodite presenečene, če boste svojemu moškemu rekle, da je v novi majici videti tako zelo srčkan, njemu pa se bo dvignil pritisk ali majice celo nikoli več ne bo oblekel. Povsem normalno. Moški smo raje videti zaščitniško, všeč nam je, ko v nas vidite junake ali vsaj oporo. Prej omenjeni pridevniki tega vsekakor ne izražajo. Svojemu moškemu recite raje: ''Uf, v tej majici bi te pa najraje nekam odpeljala!'' Veliko bolje.

Pa saj je le igra!
Opala, najdražje – tukaj se spet zelo motite! Šport pomeni moškim pač več od igre. In najbolje je, da to čim prej sprejmete. Celo tako pomemben nam je, da je od izida tekme odvisno naše razpoloženje. Mogoče je v ženskih očeh to videti nezrelo, a tako pač je.

In kako naj uganemo, kaj vas muči? © iStochPhoto

 
Nič mi ni
Ne nam govoriti, da vam ni nič, ko v vaših očeh vidimo, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti, oziroma tako, kot ste si zamislile ve. Drage, v očeh vam vidimo, da vas nekaj muči, a vzroka žal ne znamo razbrati. Večina ljudi pač še nima te sposobnosti (hvala bogu, če vprašate nas). Zato se nehajte igrati igrice in čakati, da uganemo, kaj vas moti. Povejte nam naravnost in verjemite, da bo to veliko bolj učinkovito za zvezo.

Želim si, da bi bila le prijatelja
Nehajte igrati in bodite neposredne – povejte osvajalcu, da vas preprosto ne zanima in naj vas neha klicariti. Pomen vaše ''fer'' fraze smo že zdavnaj razvozlali, zato se ne smešite več z njo. Če nimamo šans, nam to povejte v obraz in bomo šli naprej v lov. Pika. Nehajte z lažnimi upi.

Nujno se morava pogovoriti
Opa – alarm … ki mu sledi obramba! Moški zelo težko neposredno in odkrito govorimo o problemih in pri večini moških taki pogovori povzročijo nervozo. Če hočete doseči, da se vam vaš dragi zaupa, ga morate prelisičiti in iz njega vleči premišljeno in prijazno ... Ja, res je – od vas hočemo neposrednost, sami pa je nismo sposobni. Bodite v tem boljše od nas!

Pa saj velikost ni pomembna
Nikar ne recite tega! Če boste to rekle, boste moškega užalile. Zakaj, se sprašuje? Ker mu na tak način najprej v obraz poveste, da njegov korenjak ni ravno komad komadov, poleg tega pa dejstvo, da se spomite te fraze, govori o tem, da za vas velikost očitno je pomembna. Zato je bolje, da ste tiho in ne komentirate našega junaka, če ne gre za pohvalo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.