Magazin > VIP
64455 ogledov

Avdić odkrito povedal, ali bi "kresnil" svojo sodelavko

Denis Avdić radio 1
Voditeljica Denisa Avdića spravila v neugoden položaj.

Dekleta iz podkasta Tisti dnevi v mesecu so z novo epizodo, kjer se pogovarjajo o tem, ali sta moški in ženska lahko samo prijatelja, navdušila in zmedla Denisa Avdića.

V jutranjem programu na Radiu 1, kjer sta bila odsotna Jana Morelj in Miha Deželak, so Denisu Avdiću družbo delala štiri dekleta. Poleg njegove sovoditeljice pripravnice Lare Tošić, je v studio povabil še ostale članice štiriperesne deteljice: Vesno, Barbaro in Kajo. Njihova aktualna epizoda, kjer se pogovarjajo o tem, ali sta moški in ženska lahko samo prijatelja, je bila tudi povod za temo dneva v oddaji.

Tako, kot v podkastu so se dekleta pošteno razgovorila tudi pri Avdiću in niso prav nič ‘šparala jezika'. "Vesna, zakaj ti verjameš, da sta moški in ženska lahko prijatelja," jo je vprašal Avdić. "Zato ker imam dva prijatelja že več kot 20 let in jih nikoli nisem želela ‘kresnit’ in niti onedva mene ne. Pa sta imela priliko, saj sem bila kdaj v opitem, bogem, čustvenem stanju. Denis ali sva midva lahko prijatelja? Jaz pravim, da ja," ga je vprašala voditlica podcasta Vesna Ban.

 "Midva sva sodelavca že nekaj let, nisva pa prijatelja, ker se ne druživa, ne obiskujeva se. Nimam časa za prijateljstvo, še te prijatelje, ki jih imam, nimam časa za njih," je bil iskren Avdić. "Ali bi me rad kresnil? Ne a, ne," je bila brutalno iskrena Vesna. "Ja ne, tečna si kot sto mater, ni šans, kaj bom s tabo," ji je odgovoril Avdić in nasmejal vse v studiu. Verjetno se je odgovoru na ta način izognil tudi za to, ker je že vrsto let v zvezi s svojo življenjsko sopotnico Ano, s katero imata dva sinova. 

Na vprašanje deklet, če ima kakšno žensko prijateljico, je rekel, da bi za Jano Morelj lahko rekel, da je njegova prijateljica.

 

 

Komentarjev 13
 • Avatar jezeran
  jezeran 16:04 14.junij 2024.

  Se vidi da je že dolgo tu, ker za tapravga bosanca ni ovir. Kresne vse kar leze in gre

 • darefoks 16:01 14.junij 2024.

  bedak da ga ni vecjega

 • Avatar Herkules
  Herkules 14:15 14.junij 2024.

  Bosanđero žigolo starih bab v plenicah že ve...!

Sorodne novice