Magazin > VIP
9580 ogledov

Šok: Ugrabila našo voditeljico in jo strpala v črn kombi kranjskih registracij

Lara Tošič radio 1
Sovoditelja sta bila v šoku ...

Presenečenja se v najbolj poslušanem jutranjem programu v Sloveniji, Denis Avdić Showu na Radiu 1, kar ne nehajo. Danes je to čakalo pripravnico Laro, ki so jo sredi oddaje ugrabili! Lara Tošić je lansko leto napisala svoj bucket list - to so stvari, ki si jih v življenju želi opraviti. In ker je Lara že večkrat izrazila željo, da si želi postati polnopravna članica ekipe, se je Denis Avdić odločil, da more najprej opraviti vse stvari iz svojega seznama, šele potem bo njena želja uresničena. Lara je v nekaj mesecih tako izpolnila že štiri stvari. Seveda jo čaka še kar nekaj nalog in zato je bil danes čas za nov podvig. Avdić jo je malo po deveti uri šokiral s tremi ovojnicami.

"Ena ovojnica te pelje na Triglav, druga v Afriko in tretja v Dallas. Katerokoli ovojnico izbereš, tja se boš odpravila," je naznanil Avdić. Lara je tresočih rok izbrala ovojnico, na kateri je pisalo, da odhaja v Dallas! "Zakaj pa Dallas? Saj tega nimam na bucket listi," je začudeno vprašala Lara. "To pomeni, da greš v Dallas. Kar se ima za zgoditi, naj se zgodi zdaj," je rekel Avdić in v studio sta isti hip vdrla dva neznanca z masko, zagrabila šokirano Laro ter jo ugrabila.

 Za njimi je stekel prav tako šokirani Miha Deželak, a svoje ljube sodelavke ni našel. Kaj se je sploh zgodilo, kdo je ugrabil Laro v črnem kombiju kranjskih registracij in zakaj so jo odpeljali v Dallas? Vse boste izvedeli v Denis Avdić Showu v ponedeljek, od 6. do 10. ure!

Komentarjev 3
  • Idioti 12:55 08.marec 2024.

    Pridem v štacuno , okol mene sami zajci ! Kdaj se pa začne ta zajcejada ?

  • leonardo 12:13 08.marec 2024.

    Po novem se začne Novo leto že sredi oktobra ( zaradi komerciale) od kdaj pa se greste 1. april že 8. marca? Budale!

  • Ender3 11:47 08.marec 2024.

    Bedarija !

Sorodne novice