Magazin > VIP
85608 ogledov

Naš voditelj ne le zbiral, tokrat iz svojega žepa doniral tako vrtoglavo vsoto!

Denis Avdić radio 1
S to gesto se je voditelj Miha Deželak še bolj usidral v srca poslušalcev.

Včeraj je ekipa Denis Avdić Showa na Radiu 1 je skupaj z nekaterimi drugimi radijskimi postajami pripravila 12-urni dobrodelni maraton Eno srce, ena Slovenija. Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak so od 6. pa vse do 18. ure zbirali denarna sredstva za prizadete v katastrofalnih poplavah in na koncu zbrali neverjetnih 1.914,746,89 evrov.

Med maratonom pa je potekala tudi dobrodelna dražba Dončićevega dresa s podpisi celotne slovenske košarkarske reprezentance, na najvišji ponujeni znesek radijci še čakajo. Si pa je drug podpisan Dončićev dres prislužil tudi Miha Deželak, ki je v družbi številnih sodelavcev daroval 500 evrov v dobrodelne namene in poskrbel za velik aplavz.

Miho, zaradi radijske dobrodelne akcije, ki jo vsako pomlad organizira zato, da gredo otroci iz socialno ogroženih družin lahko na morje, že pregovorno kličejo Junak. Akcija, med katero Miha prekolesari Slovenijo, se namreč imenuje Deželak Junak. V zadnjih letih je skupaj z ekipo Radia 1 zbral že več milijonov evrov. Voditelj je bil zaradi svoje velike dobrodelne angažiranosti izbran tudi za najbolj fatalnega znanega Slovenca, nedavno pa je priznal, da dobro ve, kako je, ko se znajdeš v finančni stiski, saj je pred leti to občutil na lastni koži. Več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Koka 19:13 11.avgust 2023.

    Vsak polnoleten državljan, ki je zaposlen, bi moral prispevati 5€ ( lagko tudi več) ... nabralo bi se ...🤗

  • Pepe007 08:56 11.avgust 2023.

    Kadar torej daješ miloščino, ne trobi pred seboj, kakor delajo hinavci po shodnicah in ulicah, da bi jih ljudje hvalili.

  • pepca 13:50 10.avgust 2023.

    Kje je gospodična Nika, ki ima v normalnih razmerah toliko za povedati. Koliko so ali bodo donirali g. Golob, njegovi ministri, poslancim raznidržavn funkcionarji in direktorji raznih uprav. Žalostno je, ga je g. Golob prvenstveno poskrbel, da bodo imeli drćavni ...prikaži več uslućbenci v ponedeljek plačan "solidarni" dan, da se bodo lahko pajcali po Obali ali po Hrvaški. Tega si ljudje v Sloveniji nismo zaslužili, vsi aoz. večina smo pripravljeni prispevati vsaj dnevnevni zaslužek za "poplavljence".

Sorodne novice