Magazin > VIP
35783 ogledov

Poslanec SDS se je znesel nad Avdićem, da je maloumen in primitiven

denis avdić Facebook
Medtem ko Avdić opravlja delo, ki bi ga verjetno morali poslanci, po njem udaril poslanec stranke SDS.

Poslanec stranke SDS Dejan Kaloh je delo Denisa Avdića in njegovih kolegov označil za "maloumno, bedno, vulgarno in primitivno". Na Twitterju se je namreč obdregnil ob stand-up predstavo Novoletni Festival-ić smeha, kjer so nastopali Denis Avdić in njegovi stand-up kolegi. "Ne gre za to, da so vsi tile 'komedijanti' na IĆ. Gre za to, da je njihov 'humor' maloumen, beden, vulgaren in primitiven. Vsaj kolikor sem uspel neke 'šale' videti na spletu. Da ljudje za to še plačujejo, pa je dejansko že #NextLevel, žal v tisto iracionalno smer," je zapisal Kaloh.

Ker Denis Avdić trenutno vodi 28-urni dobrodelni maraton, smo za komentar prosili Ranka Babića, ki prav tako nastopa v omenjeni predstavi. "Ne morem komentirati, če si ni predstave ni ogledal v živo. Kaj je pogledal, ne vem, pa tudi ne vem, kje bi lahko karkoli pogledal. Njegov zapis bi lahko komentiral, če bi si predstavo v ogledal v živo in povedal, katera šala ni bila primerna. Sicer pa, kot je na odru povedal moj kolega, vsak ima svoj smisel za humor. Humor je kot glasba, razdeljen na več zvrsti, vsak ima svojo zvrst humorja," je poslančevo kritiko na njihovo predstavo za zurnal24.si komentiral Babić. 

Kaloh pa ni edini, ki se je v teh dneh spravil na Avdića. Voditelj je na družbenih omrežjih objavil, kako domiselno se je letos lotil pošiljateljev sovražnih sporočil, ki jih dobiva na spletu. Na ta sporočila v preteklosti ni odgovarjal, letos pa je na vsa sporočila s sovražnim govorom odgovoril v stilu dobrodelnega maratona: "Pozdravljeni, najlepša hvala za vaše sporočilo. Donacija za dobrodelni maraton v višini 100 evrov bo obračunana pri naslednjem računu operaterja. Hvala, ker pomagate."

Radijci medtem že zbirajo denar

Na Mestnem trgu v Ljubljani že od 5. ure poteka tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia1 in dm. Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak se že osmič zapored trudijo, da skupaj z najboljšimi poslušalci pričarajo še eno praznično pravljico družinam, ki so se znašle v socialni stiski.

Kot vsako leto jim v studiu nikakor ni dolgčas, saj jih obiskujejo številni znani Slovenci, ki dogodek popestrijo z glasbenim nastopom ali pa jih preprosto navdušijo in nasmejijo s svojim obiskom. Med drugimi so jih prišli pozdraviti že Balkan boys, Martin Golob, Cene Prevc, tekmovalci Masterchef Slovenija, Perpetuum Jazzile, Zoran Janković, Lado Bizovičar, Modrijani & Boom, Sašo Stare. Seveda pa se jih bo zvrstilo še veliko več in kar je najboljše pri tem, ekipa Denis Avdić Showa sploh ne ve kdo pride. Zato je vsak pogovor in obisk še toliko bolj spontan in pristen.

Kot je Denis večkrat povedal, je dobrodelni maraton vrtiljak čustev, saj v 28-ih urah žonglirajo med smehom in solzami. Predvsem, ko v živo kličejo družine v stiski, poslušajo njihove tragične zgodbe, nato pa jim sporočijo veselo novico, da jim bodo pomagali in polepšali praznike.

Polepšan večer pa imate lahko vsi željni dobre glasbe, kajti ob 19. uri vas čaka največji dobrodelni žur in to brez vstopnine! Na Kongresnem trgu se bo odvil veliki dobrodelni koncert Radia1, nastopali bodo Vatra, Flirrt, Miran Rudan in Indesign ter California. Na odru bodo tudi radijski voditelji, koncert bo povezoval Denis Avdić. Za piko na i pa vas čaka še posebno presenečenje!

Dogajanje se po 21. uri seli nazaj na Mestni trg, kjer bo ekipa v centru prestolnice vztrajala vse do petka do 9. ure zjutraj, ko bodo sporočili, koliko denarja so zbrali za družine v stiski. Vsi jim lahko pomagate že sedaj, tako da pošljete sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.


 

Komentarjev 43
  • Janez Mušič 07:57 24.december 2022.

    Recimo laže tako kot laže ŽURNAL. Imamo naklado bla, bla, bla v resnici pa imajo 131 naročil. DOSEŽEK, DA DOL PADEŠ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ŽURNAL 🤣🤣🤣🤣☃️🌲🌈

  • Janez Mušič 07:53 24.december 2022.

    Ta denar pospravi Avdić sam. Kako in koliko pa podari?? Ali kdo ve komu in koliko kdo dobi oz. Kaj dobi. Obstaja kakšen seznam ali podatki komu gre pomoč. Aja,to ni za javnost, to so zaupni podatki.... IN KDO DOBI TA DENAR??? 👏👏👏🤣🤣🤣

  • Avatar MS
    MS 17:20 23.december 2022.

    Ustvarjalci Denis Avdić Šova so letos uspeli zbrati osupljivih 1.154.873,60 EUR, In že prej v sedmih letih skupaj neverjetnih 3.018.689,32 Do danes SKUPAJ: 4.173562.48 eur! O njemu govorijo dela! Dela velikega humanitarca! KAPO DOL!

Sorodne novice