Magazin > VIP
34054 ogledov

Denis Avdić razkril, da je bilo vsega skupaj za več kot 3 milijone!

Denis Avdić Voyo/ zurnal24.si
Za to si Denis z ekipo zasluži vse čestitke.

28-urni dobrodelni maraton tudi letos BO! Ekipa Denis Avdić Showa je včeraj prišla na obisk v Slovensko Bistrico. Pa ne samo na obisk. Svoj topli radijski studio so Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj zamenjali za oder v dvorani Dom Svobode. Pripravili so posebno presenečenje za vse prijatelje Radia 1, ki so si lahko v živo v dvorani ogledali, kako se ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji. Hkrati pa so napovedali, da to ne bo edini obisk izven studia, ampak se bodo oglasili v kar štirih skrbno izbranih krajih po Sloveniji. 

Na to mini turnejo pa se je ekipa Denis Avdić showa podala s prav posebnim razlogom. Naznanili so namreč, da tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 tudi letos bo in to že 8. leto zapored. Radijska ekipa bo 22. in 23. decembra skupaj z najboljšimi poslušalci na svetu ponovno zbirala denarna sredstva za družine v socialni stiski in jim tudi letos poskušala pričarati čim lepše praznike.

Akcija 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in Dm je že dve leti zapored presegla milijonski znesek. V sedmih letih so skupaj zbrali 3.018.689,32 evrov. Denis Avdić je že večkrat povedal, da pri tej akciji ne gre za rekorde. Gre za to, da se lahko pomaga čimveč družinam, ki so se znašle na robu preživetja. Ne morejo pomagati vsakemu, vsak pa lahko pomaga nekomu. In tudi letos upajo, da se bodo poslušalci Radia 1 in ostali donatorji izkazali po svojih močeh. Situacija, v kateri smo, je zelo nepredvidljiva, zato so prepričani, da bo prošenj še več. 

Najdaljši Denis Avdić Show bo 28 ur neprekinjeno potekal iz Mestnega trga v Ljubljani. Voditeljem bodo v studiu družbo delali številni znani Slovenci, ki bodo dobrodelni maraton popestrili s svojimi glasbeni nastopi, komičnimi vložki ali pa preprosto s svojim obiskom. Vsem je skupni cilj zbrati čim več denarnih sredstev in družinam v stiski pričarati še eno nepozabno praznično pravljico.

Ob koncu programa v Slovenski Bistrici so radijci razkrili tudi, da bo naslednja destinacija Šentjernej na Dolenjskem. Denis Avdić Show bo v živo na odru kulturnega centra Primoža Trubarja, 1. decembra med 14. in 18. uro. Pomagate pa lahko že sedaj, s sporočilom POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919!

Komentarjev 2
  • Matjaž Kotnik 14:42 23.november 2022.

    To ni voditelj, če se ukvarja s politiko. Zame tega radia ni več.

  • Avatar SS666
    SS666 14:41 23.november 2022.

    BAJA MALI KNINDŽA-Nemoj sejo nikad za Turćina.

Sorodne novice