Magazin > VIP
171278 ogledov

Žena Denisa Avdića odslej na visoki poziciji

Denis Avdić Mediaspeedž
Ana Avdić je postala odgovorna urednica novega radia.

Odslej bosta v družini najbolj znanega radijskega voditelja Denisa Avdića kar dva radijca. Njegova soproga Ana  Avdić je te dni namreč prevzela nov položaj in postala odgovorna urednica nove radijske postaje BestFM, kjer lahko prisluhnete balkanskim hitom, na njihovi spletni stani bestfm.si pa preberete vse estradne zanimivosti in trače z območja bivše Juge. 

Radio predvajajo na frekvenci, na kateri je dolga leta kraljevala legendarna radijska postaja Salamon, ki pa se je preselila na digitalno platformo in jo lahko še naprej spremljate na spletu. Eno bolj znanih voditeljskih imen novega radia je televizijska in radijska voditeljica Maja Pinterič, ki je bila tudi sovoditeljica Eme. 

Ana Avdić | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 6
  • robi5 15:41 17.november 2022.

    Že spet eno stanje. Pa prosim vas lepo?? Že po Mariboru ko se sprehajam z avtov nabijajo sam ta SHIT.Občutek pa imam kot da sem v centru Prištine. Na prste na eni roki lahko preštejem ljudi ,ki se pogovarjajo SLOVENSKO. ...prikaži več Kaj bi tile kalibri delali v Germanija. ČIVKALI bi nemško ne pa tako kot tukaj. Saj so že tv programi prilagojeni njim. Rajši bi VSI OPERATERJI v osnovno programsko shemo dali večdrugih poučnih programov. Tudi zaradi otrok.

  • matermila 15:19 16.november 2022.

    Take radijske postaje bi enostavno prepovedaj, je na spletu dovolj jugo sranja, ni treba svinjati še po naših postajah.

  • kodo666 14:21 16.november 2022.

    a ni že Aktual sam balkan??

Sorodne novice