Magazin > VIP
65073 ogledov

Video: Ko v etru brez besed ostane še Denis Avdić

Denis Avdić YouTube
Solze v potokih, brez besed niso ostali le poslušalci, temveč tudi izkušeni voditelji jutranjega šova.

Ta teden je ekipa Denis Avdić šova gostila Anito Ogulin, predsednico ZPM Moste-Polje ali slovensko dobro vilo, kot so ji nadeli ime voditelji jutranjega šova na Radiu 1. Anita, ki se je letos borila s hudo boleznijo je med drugim pravi, da ne zna drugače, kot da pomaga drugim. Tudi v najtežjih trenutkih jo je vodilo to, da sebi pomaga toliko, da bo lahko spet pomagala drugim. In to tudi počne.

V studiu so tekle solze, najbolj ko je Denis v eter sputil zgodbo poslušalke Stanke, ki ji je Anita dobesedno rešila življenje. Ko si je Stanka zaradi brezizhodne situacije, rubeža, želela na predbožični večer vzeti življenje, je v obupu napisala elektronsko sporočilo Aniti. Ta ji je odgovorila in jo čez dva dni celo obiskala na domu. "Ker zaradi nje, osebno zaradi nje, mene moji otroci še danes vidijo," je povedala poslušalka. Ob tem je v studiu zavladala tišina, Aniti in Jani Morelj so tekle solze, Denis je za trenutek celo ostal brez besed, nato pa s cmokom v grlu povedal: "Gospa Stanka je nameravala tisto noč storiti samomor." Srce parajoči zgodbi lahko po 19 minuti prisluhnite v spodnjem posnetku. 

Bliža pa se dobrodelni maraton Denis Avdić šova, čas, ko z besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 lahko na pomoč takšnim zgodbam priskočijo tudi poslušalci. 

Komentarjev 2
Sorodne novice