Magazin > VIP
41168 ogledov

Saj ni res, pa je! Slovenka drvela za sinovo življenje, policija neizprosna

radio 1
Poslušalec Radia 1 poslušalki Sari plačal denarno kazen.

Poslušalko Saro so pred dnevi ustavili policisti in ji napisali kazen za prekršek, ker je prevozila rdečo luč. Na Radiu 1 je preko klica v solzah povedala: "Iz šole so me klicali in mi povedali, da ima sin sladkor na ravni 22 in da nujno rabi inzulin. Ker sem se zelo prestrašila, sem se hitro usedla v avto in vozila hitrejše, saj sem imela v glavi, da čim prej pridem do sina. Ponavadi ne delam prekrškov, a tokrat sem prevozila rdečo luč in dobila kazen 350 evrov in 3 kazenske točke."

Dejanje je razburilo poslušalca Mitjo iz Ljubljane, ki je klical na Radio 1 in rekel, da bo Sari plačal kazen. Rekel je: "Poglejte, za otroke bi tudi jaz naredil vse. Šlo je pač za življenjsko nevarnost in ravnali ste pravilno."

Sara je bila popolnoma šokirana in se večkrat zahvalila Mitji in Radiu 1. 

Očitno je, da ima Radio 1 najbolj dobrodelen program in poslušalce v državi. Trenutno poteka akcija Deželak Junak, med katero radijski voditelj Miha Deželak kolesari po Sloveniji in zbira denar za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Darujete lahko tudi vi, in sicer s poslanim sporočilom POMAGAM5 na 1919. Danes je pred Miho še zadnja etapa, ki jo bo zaključil na Debelem rtiču. Spremljate ga lahko na tej povezavi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 32
  • jakec42 19:06 09.junij 2023.

    Kaj pa če bi pri rdeči luči povzročila nesrečo z težkimi posledicami,ali bi bili tudi policaji krivi??

  • djdj 18:13 09.junij 2023.

    Kdaj se je kazen za to zvišsls. 250€(125 polovička) in 3 kazenske točke je.

  • AnGus 15:33 09.junij 2023.

    Miličnikov ni od leta 1991, tako kot tudi dinarčkov ni več. Eni očitno še vedno živite v Jugi. Ni čudno, da se vam toži po socializmu in da volite Levico ...

Sorodne novice