Magazin > VIP
45449 ogledov

Anja Ramšak sporočila veselo novico

anja ramšak radio 1
Veselje ...

Voditeljica Radia 1 Anja Ramšak, ki poslušalce v družbi Roberta Roškarja zabava v Šou domov, lahko znova uporablja Instagram, saj so ji po treh tednih končno vrnili profil. Ukinili so ji ga praktično čez noč, Anja pa se je trudila, da bi ga dobila nazaj.

"Ker ni uspelo, sem na koncu plačala nekomu in so mi ga vrnili v treh urah. Da, žal mi je bilo denarja, ampak tako je. Zdaj sem šla čez vse slike in jih shranila na svoj disk, tako da, če mi ga še enkrat 'shekajo', ga ne bom več plačala," je odločena Anja, ki prizna, da je občutek dober, ko je znova na tem priljubljenem socialnem omrežju.

"Odpisujem ljudem, berem, da je en kup škandalov, Sanjske ženske se kregajo, spremljam to dramo. Naj povem, da meni ni bilo panike biti tudi brez, le Roškar mi je zelo težil, on je bil živčen. Ampak mi je ok, da ga imam nazaj. Vidim pa, da se to dogaja številnim, gre za 'natege' in Instagram sploh ne odgovarja na sporočila. Ljudje shranite svoje slike na druge platforme, ne le na socialna omrežja," je posvarila priljubljena voditeljica.

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:19 22.februar 2023.

    Kdo je ta , da stalno pišete o njej?

  • 4krogci 15:52 22.februar 2023.

    Ooo Ancka je pa omejena in pol raznim Šilcem nakazuje dnar, k on je kao FB policija hahahahha

Sorodne novice